group Travel> Northern Thailand & Bangkok | Cel Tours SA.

Trips> Northern Thailand & Bangkok

Με Qatar Airways ή με την Etihad Airways Αναχωρήσεις: 03,10,24/06 | 08,15,22,29/07 | 05,19,26/08 | 02,09,16,23/09 | 07,14/10

Travel program

Departure from El. Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Άφιξη νωρίς το πρωί της 2ης ημέρας στην Μπανγκόκ και αναχώρηση οδικώς για Πιτσανουλόκ. Πρώτη στάση στην διαδρομή μας θα είναι η Αγιούταγια. Η ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της πόλης που κτίστηκε από 33 βασιλείς σε διάρκεια 400 χρόνων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η πόλη ιδρύθηκε περίπου το 1350 και γύρω στο 1600 ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Ασίας. Θα επισκεφτούμε το διάσημο ιστορικό πάρκο της πόλης ,πράγματι ένα στολίδι πολιτισμού . Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε και τα θερινά ανάκτορα του Βασιλιά όπου θα εντυπωσιαστούμε από την φύση αλλά και από την μαγεία των νερών που θα μας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή της ξενάγησης μας . Αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ . Άφιξη εκεί το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Dinner and overnight. Προτείνουμε μια βόλτα στην αγορά της πόλης για να πάρουμε την πρώτη μας εικόνα από την ζωή των ντόπιων .

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Mahathat τον μεγαλύτερο ναό της πόλης και θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. Εκεί θα επισκεφτούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και στην συνέχεια το ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai.Ένα απίστευτο φυσικό τοπίο μαζί με τους παλιούς ναούς της χώρας καθιστούν μοναδικό το τοπίο. Μετά την ξενάγηση μας θα συνεχίσουμε για την πόλη Phrae όπου θα διανυκτερεύσουμε. Dinner and overnight.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phrathat Shor hae , τον κεντρικό ναό της περιοχής και θα αναχωρήσουμε για ακόμα πιο Βόρεια. Θα κάνουμε μια στάση στο Baan Prathamjai , ένα σπίτι με σκαλιστές κολώνες από τικ χαρακτηριστικό αξιοθέατο των βορείων περιοχών της χώρας . Μετά το τέλος της επίσκεψης μας συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Τσιάνγκ Ράι .Λίγο πριν φτάσουμε στην πόλη θα κάνουμε μια επίσκεψη στον λευκό ναό Wat Long Khun όπου θα απολαύσουμε την διαφορετικότητα και την σύγχρονη όψη ενός πλέον διάσημου Βουδιστικού Ναού .Στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Dinner and overnight. Προτείνουμε να πάτε μια βόλτα στην βραδινή αγορά της πόλης όπου μπορείτε να απολύσετε την αγορά ή να πιείτε το ποτό σας απολαμβάνοντας υπαίθρια shows που διοργανώνει ο δήμος.

Μετά το πρωινό μας η μέρα μας θα ξεκινήσει με τις ορεσίβιες φυλές της Ταυλάνδης . Μπαίνοντας μέσα στην φύση θα περπατήσουμε σε ένα χωριό όπου θα δούμε δείγματα των φυλών που ζούν κυρίως στα σύνορα της χώρας .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να φωτογραφίσουμε την γνωστή φυλή με τις μακρυλαίμες γυναίκες (Long Necks - Kayan). Στην συνέχεια θα ανέβουμε το βουνό και θα επισκεφτούμε τους πανέμορφους κήπους των χειμερινών ανακτόρων Doi Tung αγαπημένων της μητέρας του Βασιλιά. Θα συνεχίσουμε οδικώς για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Εκεί είναι τα σύνορα της Ταϊλάνδης, της Βιρμανίας και του Λάος. Θα δούμε την πόλη Τσιάνγκ Σαέν στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Οπίου το οποίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να πάμε μια μικρή κρουαζιέρα στα νερά του διάσημου ποταμού Μεκόνγκ και να περάσουμε απέναντι σε μια μικρή αγορά του Λάος . Αφού περάσουμε ξανά απέναντι στην χώρα της Ταυλάνδης θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας βλέποντας πανέμορφα τοπία και θα φτάσουμε στο χωριό Μάε Σάι στα σύνορα με την Βιρμανία. Εκεί θα περιπλανηθούμε στην τοπική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο σε παραποτάμιο εστιατόριο με Ταϊλανδικό μενού Η θέση του εστιατορίου είναι μοναδική και συνήθως το δείπνο μας συνοδεύει και ζωντανή μουσική . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι. Στην διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στις θερμές πηγές όπου θα δούμε πως οι ντόπιοι βράζουν τα αυγά πουλιών μέσα σε αυτές και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο Τσιάνγκ Μάι. Πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε την περιοχή με τις βιοτεχνίες η οποία είναι η πηγή όλων των χειροτεχνημάτων της χώρας (εργοστάσιο ξύλου , μεταξωτών) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Σήμερα το Δείπνο μας θα είναι απολαυστικό καθώς θα το έχουμε σε ένα παραδοσιακό KANTOKE restaurant της βόρειας περιοχής της χώρας. Έτσι λοιπόν θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά μεζεδάκια απολαμβάνοντας το show χορού και μάχης της Ταυλάνδης. Back at the hotel . Overnight. Σας προτείνουμε να κάνετε την βόλτα σας στην πολύ όμορφη βραδινή αγορά της πόλης.

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την περιοχή όπου ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους και τον τρόπο εκπαίδευσης τους. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε προαιρετικά και μια βόλτα πάνω στα υπέροχα ζώα μέσα από την διαμορφωμένη ζούγκλα του camp . Αφήνοντας τους ελέφαντες θα αναχωρήσουμε και θα κάνουμε μια στάση σε μια φάρμα με ορχιδέες όπου θα δούμε διάφορα είδη του φυτού. Η συνέχεια ανήκει στον υπέροχο ναό Doi Suthep που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Το βουνό αυτό ανήκει στην υψηλότερη οροσειρά της χώρας του Doi Inthanon . Ο ναός που θα επισκεφτούμε χαίρει απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων του βουδισμού και της παράδοσης της χώρας . Επίσης από το μπαλκόνι του μπορείτε να απολαύσετε την θέα ολόκληρης της μεγαλύτερης πόλης του Βορρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο Ρόδο του Βορρά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από το Λαμπάνγκ όπου θα επισκεφτούμε τον ναό Khae Don Tao, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς βιρμανικούς ναούς του 18ου αιώνα , συνεχίζοντας θα πάμε στο φράγμα Phumiphol και θα κάνουμε μια στάση για να απολαύσουμε αυτό το τεράστιο έργο και την εξαίρετη θέα της λίμνης από ψηλά. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Τακ , τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο .Προτείνουμε μια βόλτα δίπλα από το ποτάμι της πόλης .

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για Μπανγκόκ περνώντας από την πόλη Λόπμπουρι όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, που μαρτυρούν στο παρελθόν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμέρ. Θα μείνουμε έκπληκτοι από την πόλη και τον αρχαιολογικό χώρο από τις μαιμούδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και που αποτελούν προστάτες των ναών . Άφιξη στην Μπανγκόκ και μια μικρή γεύση από την πρωτεύουσα της Ταύλάνδης . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Overnight .

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή Μισής Ημέρας στο Μεγάλο Παλάτι τον πιο σημαντικό ναό της Μπανγκόκ και στον ναό "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων . Στο Μεγάλο Παλάτι θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα . Υπέροχες εικόνες από ένα από τα σημαντικότερους και πιο όμορφους ναούς την χώρας . The "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων ήταν το πρώτο κέντρο δημόσιας παιδείας στη χώρα και πολλοί το θεωρούν το πρώτο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ταϊλάνδη. Back at the hotel . Overnight.

Breakfast . Αν έχουμε την πρωινή πτήση μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω σταθμού . Άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα . Αν έχουμε την βραδινή πτήση ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα και ψώνια στο κέντρο της πόλης . Άφιξη στην Αθήνα το πρωί της επόμενης ημέρας .

Στην Μπανγκόκ θα προταθεί και η εκδρομή Πλωτή Αγορά DAMNOEN SADUAK και Κήπος των Ρόδων. Ολοήμερη Εκδρομή στη Πλωτή Αγορά και τον Κήπο των Ρόδων (Με Γεύμα) . Θα κατευθυνθούμε εκτός πόλης προς την περιοχή Ratchaburi, γνωστή για τις παραδοσιακές πλωτές φρουταγορές της. Θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο και θα μπούμε μέσα στα klongs , στον λαβύρινθο δηλαδή των υδάτινων δρόμων της πλωτής αγοράς .Στην συνέχεια θα φτάσουμε στην πλωτή αγορά όπου θα ψωνίσουμε παραδοσιακά μέσα από τις βάρκες . Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος στην υπαίθρια αγορά . Θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα αναχωρήσουμε για τον φημισμένο Κήπο των Ρόδων .Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά μεταξύ άλλων ένα γεμάτο δράση αγώνα Muay Thai, επίδειξη αρχαίας Ταιλανδεζικης ξιφασκίας καθώς και παραδοσιακούς χορούς από φυλές της Ταϊλάνδης. Παρέχεται γεύμα δυτικού τύπου σε τοπικό εστιατόριο. Back at the hotel .

Charter update

Bangkok

Bangkok is Thailand's capital and largest city on the left bank of the river were staying, at the mouth of the Gulf of Siam. It has a population 6.355.144 residents. Many canals and tributaries cross the city and divide into small islands, about’ and what they called "Venice of the East". Κατά μήκος της όχθης υπάρχει ολόκληρη πλωτή […]

Flights

12229 I qatar logo QR 210 ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΧΑ 1345 1800
QR 830 ΝΤΟΧΑ ΜΠΑΝΓΚΟΚ 2050 0720
QR 831 ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΤΟΧΑ 0905 1215
QR 211 ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ 1420 1920
or
QR 837 ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΤΟΧΑ 0205 0515
QR 209 ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ 0715 1215

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position for long-haul flights. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!

Hotels

ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ : Topland Hotel ή αντίστοιχο
ΠΡΑΕ :
Maeyom Palace Hotel ή αντίστοιχο
ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ :
Golden Pine Resort ή αντίστοιχο
TΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ :
Empress Hotel Chiang Mai ή αντίστοιχο
ΤAK :
Vieng Tak Hotel ή αντίστοιχο
ΜΠΑΝΓΚΟΚ :
Golden Tulip Mandison Suites ή αντίστοιχο

price per’ person in double room:

from 1.199€

difference Single:

290€

*Besides the price published departure dates configured on demand.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!

Prices are displayed WITHOUT TAXES!

Included:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways
 • 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Πρωινό καθημερινά
 • 7 Γεύματα / Δείπνα
 • Transportation / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
 • Liability Insurance

Not included:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 390 €
 • Tips 45 €
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

Για την περίοδο των εορτών 24/12 and 31/12 τα ξενοδοχεία έχουν υποχρεωτικά GALA DINNERS που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή

 

υπάρχει δυνατότητα παράτασης διαμονής

2 ακόμα νύχτες στην Μπανγκόκ με 160 euro per person

αλλά και σε όποιο άλλο προορισμό της χώρας (Phuket , ΣΑΜΟΥΙ, ΚΡΑΜΠΙ , ΠΑΤΑΓΙΑ, ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ)

για διακοπές με χρέωση ανάλογη του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε

Notes:

 • Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
  *Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.
  ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 100 € ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ.
 • ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΗΜΕΡΕΣ – 9 ΝΥΧΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΗΜΕΡΕΣ – 9 ΝΥΧΤΕΣ .
 • ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, 1,3. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Select Home Flight Booking & Business Class:

Possible to reserve domestic air tickets roundtrip Aegean or Olympic departures from Alexandroupolis, Corfu, Chania, Heraklion, Janina, Chios, Mykonos, Santorini, Kos, astride, Mytilene, rose, Thessaloniki as well as distinguished (business) position for long-haul flights. For more information and prices please contact our sales.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!

Company : tourism - Travel Cel Tours SA.
Website :
Aggregate Review : Letters from our travelers  5 from5 , 94 votes, 95 reviews
Thank you for everything
30/03/2018   Phuket
Author Picture

Thank you for everything. We had a great time. Sorry we did not let you know in time but landed abruptly in everyday life. We wish to cooperate in the future.

I have no words !!! all were spotless
20/02/2018   Phuket (Thailand)   
Author Picture

Dear Alexander ,
I have no words !!! all were spotless, better than we expected from servicing view .
many thanks !! I will suggest to anyone who told me he wants to travel .
we made excursions , walks , bathrooms !!! PERFECT !!!
Thanks again !!

matey
Richie -Alexander

Everything went perfectly thanks!  
20/02/2018   Bangkok - Phuket (Thailand)   
Author Picture

Everything went perfectly thanks! Everyone was faultless and on time!

Thank you very much for everything.  
02/02/2018   Singapore - Phi Phi - Phuket
Author Picture

Good evening they were all really beautiful, Thank you very much for everything.

We had a great time
03/01/2018  
Author Picture

Hi Alexis.
Happy New Year with health and happiness!
We had a great time! Everything was very good and our drivers very helpful. All good.

See all our reviews

 

Write – Evaluate yourself and your experience with Cel Tours

Your emails are not published


Verification Captcha
* Required
from 1.199€

Journey: Trips> Northern Thailand & Bangkok
Duration: 11-12 days
Location: Asia – Asia, Thailand – Thailand, Bangkok – Bangkok, Chiang Rai – Chiang Rai, Chiang Mai – Chiang Mai

*Besides the price published departure dates configured on demand.

Included
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways
 • 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Πρωινό καθημερινά
 • 7 Γεύματα / Δείπνα
 • Transportation / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
 • Liability Insurance
Not included
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 390 €
 • Tips 45 €
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα
Like this our journey;!
Contact us via message below and soon we will have our new.
down-arrow-orange

Your name (*):

Your surname (*):

Your email (*):

your phone number:

Arrival date:    

Adults (*):    Anilikoi:  

Your message:

Contact me for your trips through:email  &Printed matter

By sending this message you accept the General Conditions of Participation, the Privacy and the Terms of Website Use cel.gr.


(*) required fields

Send us a message via Skype by clicking the button below

Tel.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Sorted office Cel Tours: Solon 45 & Homer 4th floor
Zip Code:10672 Kolonaki – Athena

Find us on map

Visiting hours: Monday to Friday: 10:00 – 18:00

Travel to this destination

Featured Travel

Πουκέτ – Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη Ομαδικό ταξίδι
Phuket – Bangkok – Singapore Group trip
Duration: 13 days

price from 1.399€

Σεούλ Νότια Κορέα ατομικό oργανωμένο ταξίδι
Seoul, South Korea: organized private trip
Duration: 6 days

price from 1.089€

Μπανγκόκ – Πουκέτ Ταϊλάνδη Ομαδικό ταξίδι
Bangkok – Phuket Thailand Trips
Duration: 11 days

price from 999€

Ομαδικό Ταξίδι> Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ
Trips> Northern Thailand & Bangkok
Duration: 11 or 12 days

price from 1.199€

Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου
Peking – Xian – Shanghai - Xitangk – Chantzoou
Duration: 10 days

price from 1.490€

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!