Η κυρία Μαίρη Σούλη Κάφκιος σε εκδηλώση για τα 15 χρόνια της STAT BANK ( Περιοδικό Travel Times )

mme_traveltimes_mairhΑναφορα του περιοδικου της τουριστικής οικονομίας Travel Times
Εκδηλώση για τα 15 χρόνια της STAT BANK με μια συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 17 Δεκεμβρίου 2008, στο Σύνταγμα, στο ξενοδοχείο King George, σε παρουσιάση του επιχειρηματικού οδηγού «Το Ελληνικό Εμπόριο» που εκδόθηκε για 15η συνεχή χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών (νυν υπουργός Οικονομικών) κ. Γιάννης Παπαθανασίου, η βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ κυρία Συλβάνα Ράπτη, σημαντικοί επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του τουρισμού και μαζί σημαντικοί εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης. «Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας βρίσκεται η ενίσχυση της περιφέρειας αλλά και κρίσιμων τομέων, όπως αυτός της τουριστικής οικονομίας» δήλωσε.κατά την ομιλία του ο κ. Παπαθανασίου, ο οποίος παρουσίασε τις προτεραιότητες του ΕΣΠΑ και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή η απορρόφηση του Γ’ ΚΠΣ έχει ξεπεράσει συνολικά το 85% των πόρων και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε ακόμη και το τελευταίο ευρώ. Επιπλέον είναι αλήθεια ότι το 80% των πόρων του ΕΣΠΑ κατευθύνεται στην περιφέρεια, προκειμένου να στηρίξει την ισόρροπη ανάπτυξη, τη μείωση των ανισοτήτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Ας σημειωθεί ότι ο οδηγός «Το Ελληνικό Εμπόριο – The Greek Commerce» εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία των ΔΕΠΑ,  ETA,  ING Πειραιώς,  Genesis Pharma,  BMW Σπανός και  ΔΕΣΦΑ. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το King George και χορηγοί επικοινωνίας το μοναδικό οικονομικό κανάλι SBC και το περιοδικό της τουριστικής οικονομίας Travel Times.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!