Τσιάνγκ Μάι – Πούκετ – Σιγκαπούρη | Ταϊλάνδη & Σιγκαπούρη | Ατομικό ταξίδι 10 ημ. με QATAR AIRWAYS

Τσιάνγκ Μάι - Πούκετ - Σιγκαπούρη στην Ταϊλάνδη & Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι 10 ημερών *Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την QATAR AIRWAYS * Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με εσωτερικές αεροπορικές εταιρείες * Διαμονή σε επιλεγμένα Ξενοδοχεία * Πρωινό Καθημερινά.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Τσιάνγκ Μάι – ΠούκετΣιγκαπούρη | Ταϊλάνδη & Σιγκαπούρη | Ατομικό ταξίδι 10 ημερών με QATAR AIRWAYS

 Τσιάνγκ Μάι 2 νύχτες – Μπανγκόκ 2 νύχτες – Πούκετ 3 νύχτες  Ατομικό ταξίδι 10 ημ. με QATAR AIRWAYS

προορισμός

Ξενοδοχεία

Τύπος δωματίου

Τιμή κατ’ άτομο σε €

Σημειώσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Τσιάνγκ Μάι

 Lanna Palace 2004 Hotel Chiang Mai ***

 

Aspery Hotel ***

 

 The Seacare Hotel  ****

Superior room

Ρωτήστε μας

Με πρωινό

Πούκετ

Superior room

Σιγκαπούρη

Superior room

Μία χώρα όπως η Ταϊλάνδη και η Σιγκαπούρη κυρίως το Πουκέτ είναι περιοχές άκρως τουριστικές ιδανικές για ατομικά ή οργανωμένα ταξίδια. Καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα των απαιτήσεων του απλού αλλά και του απαιτητικού ταξιδιώτη.

Έντονη νυχτερινή ζωή στο Πούκετ και την Σιγκαπούρη, αλλά και απομονωμένες γωνιές ξεκούρασης και χαλάρωσης, έχει τη μαγική συνταγή ενός επίγειου παράδεισου. Καταπληκτικοί όρμοι και κόλποι, ακτές στεφανωμένες με πανύψηλους φοίνικες παραλίες με λευκή άμμο και διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, εξωτική βλάστηση με σπάνια είδη χλωρίδας, τροπικά δειλινά.

Η Σιγκαπούρη  είναι η μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας και μπορεί να χαρακτηριστεί μια σύγχρονη πόλη-κράτος μέλος της Κοινοπολιτείας των Εθνών. Ο πληθυσμός της έχει πολυεθνική σύνθεση, καθώς περιλαμβάνει Κινέζους, Μαλαισιανούς, Ταμίλ και Ευρωπαίους. Έχει μια ισχυρή οικονομία και οι κάτοικοί της απολαμβάνουν ένα υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και βιοτικό επίπεδο.

Όσοι έχετε ζήσει την εμπειρία « Ταϊλάνδη » στο Τσιάνγκ Μάι , στο Πούκετ και την Σιγκαπούρη

 ξέρετε ότι οι λέξεις δύσκολα μπορούν να περιγράψουν την παραδεισένια φύση που περιβάλλει αυτές τις περιοχές.

Συνδυάζοντας οργιαστικό τροπικό τοπίο, εξαιρετική φιλοξενία, έντονη νυχτερινή ζωή, καταπληκτική κουζίνα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Διαθέτει υπέροχη ατμόσφαιρα για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Έχουν αναδειχτεί -όχι τυχαία- από τους πιο αγαπητούς προορισμός των ταξιδιωτών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Αν που δεν σας καλύπτουν αυτά τα ξενοδοχεία που αναγράφονται στο πρόγραμμά μας παρακαλούμε ενημερώστε μας. Και εμείς θα σας στείλουμε την προσφορά μας για διαθεσιμότητα με τις οικονομικότερες τιμές για το ταξίδι σας.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την QATAR AIRWAYS
Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με εσωτερικές αεροπορικές εταιρείες
Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου
Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις  

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καύσιμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου (περίπου 320 euro)
 Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service
 Μεταφορές από / προς αεροδρόμια

Σημειώσεις:

  • Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου λόγω διαθεσιμότητας επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Οι τιμές δεν ισχύουν για τις εορτές και για περιόδους ειδικής κατάστασης για την πόλη.
  • Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων & οι επίναυλοι καυσίμων.
  • Η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων αλλάζει συνεχώς, επιβεβαίωση έρχεται κατόπιν επίσημης κράτησης & προκαταβολής του πελάτη.
  • Τα ξενοδοχεία παρέχουν ειδικές προσφορές για νεόνυμφους ( π. χ. μπουκάλι κρασί, δείπνο, καλάθι με φρούτα, κλπ). Ενημερωθείτε από τα επίσημα site τους.
  • Στον παραπάνω τιμοκατάλογο οι τιμές είναι υπολογισμένες με 7 διανυκτερεύσεις.
  • Για τα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήριο, βίζα κτλ.) ευθύνεται ο ταξιδιώτης .
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναχωρήσετε με άλλη αεροπορική εταιρεία παρακαλούμε ενημερώστε μας να σας πούμε για την διαφορά της τιμής ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πούκετ

Πούκετ, το μεγαλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης,

με όμορφα τροπικά τοπία. Έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά και απομονωμένες γωνιές ξεκούρασης και χαλάρωσης, έχει τη μαγική συνταγή ενός επίγειου παράδεισου.

Καταπληκτικοί όρμοι και κόλποι, ακτές στεφανωμένες με πανύψηλους φοίνικες,
Πούκετ Πι Πι
Πούκετ

παραλίες με λευκή άμμο και διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, εξωτική βλάστηση με σπάνια είδη χλωρίδας, τροπικά δειλινά…

Όσοι έχετε ζήσει την εμπειρία «Πούκετ» ξέρετε ότι οι λέξεις δύσκολα μπορούν να περιγράψουν την παραδεισένια φύση που περιβάλλει το νησί του ταϊλανδέζικου νότου.

Συνδυάζοντας οργιαστικό τροπικό τοπίο,

εξαιρετική φιλοξενία, έντονη νυχτερινή ζωή, καταπληκτική κουζίνα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Το πλέον κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης διαθέτει υπέροχη ατμόσφαιρα για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Έχει αναδειχτεί -όχι τυχαία- σ’ έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμός των ταξιδιωτών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη, επίσημα Δημοκρατία της Σιγκαπούρης, είναι νησιωτική χώρα νότια της Μαλαισίας. Με έκταση μόλις 719,1 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι η μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας και μπορεί να χαρακτηριστεί μια σύγχρονη πόλη-κράτος.

Η Σιγκαπούρη ήταν μέχρι το 1965 βρετανική αποικία και έκτοτε είναι μέλος της Κοινοπολιτείας των Εθνών. Ο πληθυσμός της έχει πολυεθνική σύνθεση, καθώς περιλαμβάνει Κινέζους, Μαλαισιανούς, Ταμίλ και Ευρωπαίους. Έχει μια ισχυρή οικονομία και οι κάτοικοί της απολαμβάνουν ένα υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και βιοτικό επίπεδο. Το Σύνταγμα της χώρας ορίζει το πολίτευμα ως κοινοβουλευτική δημοκρατία, στην πράξη όμως ένα και μόνο κόμμα, το Λαϊκό Κόμμα Δράσης, μονοπωλεί την εξουσία από τότε που η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση του 2015, είναι 5.535.000 κάτοικοι.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Τσιάνγκ Μάι

Μπορείτε να περάσετε κάθε λεπτό της διαμονής σας στην Τσιανγκ Μάι στη διάσημη Νυχτερινή Αγορά. Αν ωστόσο σας κουράσει το πολύβουο και κεφάτο παζάρεμα, υπάρχουν πολλά ακόμα μέρη που μπορείτε να εξερευνήσετε. Επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο και τον Βοτανικό Κήπο για να γνωρίσετε τον τοπικό πολιτισμό και να απολαύσετε το ευωδιαστό άρωμα των ορχιδέων της Ταϊλάνδης. Στο κέντρο της πόλης, τα ερείπια των αρχαίων τειχών περικλείουν πάνω από 30 ναούς.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη. Το Βασίλειό της είναι η μόνη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας που δεν γνώρισε ποτέ τον αποικιοκρατικό ζυγό, αλλά ούτε τους

Σημαία την Ταϊλάνδης

εμφυλίους πολέμους και τις φυλετικές διαμάχες, που κατά καιρούς έπληξαν τις άλλες χώρες της περιοχής.

Αυτό το επίτευγμα γιορτάζεται και στο όνομά της: Ταϊλάνδη η Prathet Thai, που σημαίνει «η χώρα των ελευθέρων».

Η φράση που την χαρακτηρίζει όμως περισσότερο,  είναι το παρωνύμιο «χώρα των χαμόγελων». Οι επισκέπτες στην Ταϊλάνδη εντυπωσιάζονται από τα χαμόγελα που κυριαρχούν παντού.

Οτιδήποτε γίνεται εδώ, ακόμα και η πιο κοπιαστική δουλειά πρέπει να περιέχει λίγη δόση “σανούκ” (κεφιού).

 

Συνορεύει με το Λάος και την Καμπότζη στα ανατολικά, τον κόλπο της Ταϊλάνδης και τη Μαλαισία στα νότια, τη θάλασσα Άνταμαν και τη Βιρμανία στα δυτικά.

Ναός στην Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη είναι επίσης γνωστή ως Σιάμ, όπως ήταν το επίσημο όνομα της χώρας μέχρι το 1949.

Η εθνική εορτή είναι τα γενέθλια της αυτού μεγαλειότητας του Βασιλέως, στις 5 Δεκεμβρίου.

Ιστορία

Η προέλευση της Ταϊλάνδης είναι παραδοσιακά συνδεδεμένη με το βασίλειο Σουκοτάϊ που ιδρύθηκε το 1238. Στα μέσα του 14ου αιώνα, το βασίλειο Σουκοτάϊ δίνει τη σκυτάλη στο ακόμα μεγαλύτερο βασίλειο της Αγιουτάγια.

Η ονομασία Σιάμ παρέμεινε μέχρι τις 11 Μαΐου 1949, όπου και μετονομάστηκε σε Ταϊλάνδη.

Ο Ταϋλανδικός πολιτισμός επηρεάστηκε κυρίως από τον Κινέζικο,  αλλά και από την Ινδικό πολιτισμό.  Η επαφή με τις διάφορες ευρωπαϊκές δυνάμεις άρχισε στο 16ο αιώνα, αλλά παρά τη συνεχή πίεση, η Ταϊλάνδη είναι η μοναδική νοτιοανατολική ασιατική χώρα που δεν κατακτήθηκε από κάποια Ευρωπαϊκή δύναμη.

Ο επισκέπτης  σήμερα  θα συναντήσει, ένα αρχαίο πολιτισμό, απέναντι σε ένα δυναμικό παρών.

Το επίσημο ημερολόγιο στην Ταϊλάνδη είναι βασισμένο στη Βουδιστική Περίοδο, η όποια είναι 543 έτη μπροστά από το δυτικό ημερολόγιο. Παραδείγματος χάριν, το έτος 2000 μ.Χ. είναι ίσο με το έτος 2543 Β.Π.

Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη: Μπανγκόκ
Επίσημες γλώσσες: Ταϊλανδική
Πολίτευμα: Βασιλευόμενη Δημοκρατία
Πληθυσμός 66.188.503 (2017)
Νόμισμα: Μπαχτ (THB)
Ζώνη ώρας: (UTC +7)
Οδηγούν από αριστερά
Κωδικός κλήσης: +66

Δείτε όλες τις προφορές πακέτα γι’ αυτόν τον προορισμό

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

qatar_logo

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Τσιάνγκ Μάι – Πούκετ – Σιγκαπούρη | Ταϊλάνδη & Σιγκαπούρη | Ατομικό ταξίδι 10 ημ. με QATAR AIRWAYS
Διάρκεια: 10 ημέρες
Τοποθεσία: Σιγκαπούρη – Singapore, Πούκετ – Phuket, Τσιάνγκ Μάι – Chiang Mai

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την QATAR AIRWAYS
Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με εσωτερικές αεροπορικές εταιρείες
Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου
Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις  

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καύσιμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου (περίπου 320 euro)
 Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service
 Μεταφορές από / προς αεροδρόμια

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!