Γράψε την ταξιδιωτική σου ιστορία στο mytravel blog και κέρδισε!

Γίνε διάσημος\η συγγραφέας δημοσιεύοντας τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σου στην παρέα μας αλλά και σε όλο το διαδίκτυο κερδίζοντας μέχρι και 10% έκπτωση στο επόμενο ταξίδι σου με την εταιρεία μας. Η ιστορία σου θα δημοσιευτεί στην σελίδα μας στο facebook/www.cel.gr σε περισσότερους από 19.000 φίλους μας και σε άλλα social media της εταιρίας μας έτσι ώστε να γίνει άμεσα γνωστή.

Με την δημοσίευση του κειμένου και των φωτογραφιών σου στην ιστοσελίδα μας, κερδίζεις 5% έκπτωση στο επόμενο ταξίδι σου με την εταιρία μας σε οποιονδήποτε προορισμό και άλλο ένα 5% έκπτωση από την στιγμή που η σελίδα της ιστορίας σου έχει πάνω από 1000 likes ή κοινοποιήσεις στο σύνολο από τα social media facebook twitter και άλλα.

Για να δημοσιευτεί η ταξιδιωτική σας ιστορία και να ισχύει η έκπτωση θα πρέπει:
1. να στείλεις το κείμενο και τις φωτογραφίες σου στο mytravelblog arroba cel.gr με το πραγματικό σου όνομα και email,
2. να έχει συμβεί πραγματικά στο παρελθόν με κεντρικό πρόσωπο εσένα,
3. να είναι κείμενο περισσότερο των 400 λέξεων στα Ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες χωρισμένη σε παραγράφους ανά περιοχή και ημερομηνία με τουλάχιστον μία φωτογραφία από το ταξίδι σου,
4. να μην είναι δημοσιευμένη σε άλλη ιστοσελίδα ή σε άλλου τύπου δημοσίευση,
5. και να μην υπάρχουν αναφορές σε παρόχους υπηρεσιών ή σε άλλες εταιρίες τουρισμού.

Η παραπάνω έκπτωση δεν παρέχεται επιπρόσθετα με άλλες εκπτώσεις οι άλλες ειδικές προσφορές μας.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ετικέτες:, , , , , , , , , , , ,