Τυνησία

Το 40% της Τυνησίας καλύπτεται από την έρημο Σαχάρα και θα ήταν άδικο να μην τις δώσετε αρκετές μέρες από το ταξίδι σας εδώ. Οι πολύ καλά οργανωμένες εκδρομές σε συνδυασμό με τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρουν οι βόλτες με τις καμήλες, το σαφάρι αλλά και το ηλιοβασίλεμα σ’ αυτή την άλλη θάλασσα που είναι λεπτή χρυσαφένια άμμο θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Σπαρμένη με μνημεία που μαρτυρούν την παρουσία αλλά και τη σημαντικότητα της χώρας από τους αρχαίους χρόνους με τα ερείπια της Καρχηδόνας να σας καλούν και να σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Και από εκεί στις ατελείωτες παραλίες με τα ζεστά χρώματα, τις άρτια εξοπλισμένες ξενοδοχειακές μονάδες και τις λαχταριστές γεύσεις που συνδυάζουν την αγριάδα της ερήμου με τον πλούτο της θάλασσας συνηγορούν και συνεχώς σας υπενθυμίζουν ότι η Τυνησία είναι πολύ κοντά για να αποτελεί όνειρο για ένα αξέχαστο εξωτικό ταξίδι.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!