Ταξίδια > Σαγκάη – Shangai

Πληροφορίες για Σαγκάη

H Σαγκάη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κίνας. Θεωρείται κύριος φορέας της σύγχρονης οικονομίας της Κίνας, καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά, οικονομικά και βιομηχανικά της κέντρα. Στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον εμφύλιο πόλεμο, κανείς δεν περίμενε πως η Σαγκάη, έπειτα από 40 χρόνια παρακμής, θα κατάφερνε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να επανακαταλάβει τον τίτλο του οικονομικού κέντρου στην Άπω Ανατολή. Την απίστευτη εξέλιξη της πόλης πιστοποιούν τα -υπεράριθμα- μαγαζιά που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες που συρρέουν στα ξενοδοχεία της αλλά και οι ουρανοξύστες που κατακλύζουν τον ουρανό της. Παρ’ όλα αυτά, η Σαγκάη παραμένει μία από τις κινεζικές πόλεις που διατηρούν στενότατους δεσμούς με το αποικιακό τους παρελθόν.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη
 • Πεκίνο – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου

  Διάρκεια : 10 ημέρες
  Αναχωρήσεις 2017: 22/07 | 19/08 | 22/09 Πεκίνο- (Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη- Καλοκαιρινό Παλάτι-Ναός του Ουρανού -Kung Fu Show)- Σαγκάη (Πύργος τηλεόρασης-Ακροβατικό Show)- Ξιτάνγκ - Χαντζόου (Βόλτα στην λίμνη)

  από 1.290€

  Ενδιαφέρομαι!

 • Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου

  Διάρκεια : 10 ημέρες
  Αναχωρήσεις 2017: 22/07 | 19/08 | 22/09 Πεκίνο- (Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη- Καλοκαιρινό Παλάτι-Ναός του Ουρανού -Kung Fu Show)- Σιαν- (Πήλινος Στρατός- Παγόδα της Άγριας Χήνας)- Σαγκάη (Πύργος τηλεόρασης-Ακροβατικό Show)- Ξιτάνγκ - Χαντζόου (Βόλτα στην λίμνη)

  από 1.490€

  Ενδιαφέρομαι!


Σύνολο: 2 ταξίδια .    Εμφανίζονται 1 - 2 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

Φύγαμε!!

Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!