Ταξίδια > Πεκίνο – Beijing

Πληροφορίες για Πεκίνο

Το Πεκίνο είναι η πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε πληθυσμό μετά τη Σανγκάη με περίπου 20 εκατομμύρια κατοίκους. Το Πεκίνο θεωρείται το πολιτικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο της Κίνας, ενώ η Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ υπερισχύουν στους οικονομικούς τομείς. Το Πεκίνο είναι μια από τις τέσσερις μεγάλες αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας ενώ εδώ και αιώνες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της χώρας. Η πόλη είναι γεμάτη παλάτια, ναούς και πολιτιστικούς θησαυρούς ενώ σχεδόν κάθε της κτίριο έχει να “διηγηθεί” μια σημαντική ιστορία για την πόλη. Από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα υπήρξε ο ηγέτης της κινεζικής επανάστασης, ο Μάο Τσετούνγκ. Ο ίδιος, αφού ανέλαβε την εξουσία, κήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας την 1η Οκτωβρίου 1949 με έδρα της νέας κυβέρνησης το Πεκίνο. Στην πρωτεύουσα της Κίνας, το παρελθόν συνυπάρχει σε κάθε βήμα με το υπερσύγχρονο παρόν: από την Απαγορευμένη Πόλη και την Όπερα του Πεκίνου ως το Ολυμπιακό Στάδιο (ή αλλιώς Φωλιά του Πουλιού), το Πεκίνο βρίσκεται στο επίκεντρο του κινέζικου πολιτισμού και της ανάπτυξης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη
 • Πεκίνο – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου

  Διάρκεια : 10 ημέρες
  Αναχωρήσεις 2017: 22/07 | 19/08 | 22/09 Πεκίνο- (Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη- Καλοκαιρινό Παλάτι-Ναός του Ουρανού -Kung Fu Show)- Σαγκάη (Πύργος τηλεόρασης-Ακροβατικό Show)- Ξιτάνγκ - Χαντζόου (Βόλτα στην λίμνη)

  από 1.290€

  Ενδιαφέρομαι!

 • Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου

  Διάρκεια : 10 ημέρες
  Αναχωρήσεις 2017: 22/07 | 19/08 | 22/09 Πεκίνο- (Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη- Καλοκαιρινό Παλάτι-Ναός του Ουρανού -Kung Fu Show)- Σιαν- (Πήλινος Στρατός- Παγόδα της Άγριας Χήνας)- Σαγκάη (Πύργος τηλεόρασης-Ακροβατικό Show)- Ξιτάνγκ - Χαντζόου (Βόλτα στην λίμνη)

  από 1.490€

  Ενδιαφέρομαι!


Σύνολο: 2 ταξίδια .    Εμφανίζονται 1 - 2 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

Φύγαμε!!

Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!