Ταξίδια > Πεκίνο – Beijing

Πληροφορίες για Πεκίνο

Το Πεκίνο είναι η πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε πληθυσμό μετά τη Σανγκάη με περίπου 20 εκατομμύρια κατοίκους. Το Πεκίνο θεωρείται το πολιτικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο της Κίνας, ενώ η Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ υπερισχύουν στους οικονομικούς τομείς. Το Πεκίνο είναι μια από τις τέσσερις μεγάλες αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας ενώ εδώ και αιώνες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της χώρας. Η πόλη είναι γεμάτη παλάτια, ναούς και πολιτιστικούς θησαυρούς ενώ σχεδόν κάθε της κτίριο έχει να “διηγηθεί” μια σημαντική ιστορία για την πόλη. Από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα υπήρξε ο ηγέτης της κινεζικής επανάστασης, ο Μάο Τσετούνγκ. Ο ίδιος, αφού ανέλαβε την εξουσία, κήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας την 1η Οκτωβρίου 1949 με έδρα της νέας κυβέρνησης το Πεκίνο. Στην πρωτεύουσα της Κίνας, το παρελθόν συνυπάρχει σε κάθε βήμα με το υπερσύγχρονο παρόν: από την Απαγορευμένη Πόλη και την Όπερα του Πεκίνου ως το Ολυμπιακό Στάδιο (ή αλλιώς Φωλιά του Πουλιού), το Πεκίνο βρίσκεται στο επίκεντρο του κινέζικου πολιτισμού και της ανάπτυξης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη
  • Πεκίνο – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου Κίνα 10 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 10 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την Qatar Airways ή με την Turkish ή με την Emirates  ή με την Turkish Airlines * Εσωτερικές Πτήσεις (Πεκίνο - Σαγκάη - Πεκίνο) * Διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία Πολυτελείας στο Πεκίνο και στη Σαγκάη * Ημιδιατροφή καθημερινά, Ευρωπαϊκό buffett στα ξενοδοχεία εκτός της Πάπιας του Πεκίνου * Παρακολούθηση παράστασης Kung Fu σόου * Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θέατρο της Σαγκάης * Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος * Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα * Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί * Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός * Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Πεκίνο – Σιάν – Σαγκάη – Ξιτάνγκ – Χαντζόου Κίνα 10 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 10 ημέρες
     Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με την Qatar Airways ή με την Air France ή με την Emirates *  Εσωτερικές Πτήσεις (Πεκίνο - Σιαν - Σαγκάη - Πεκίνο) *  Διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία Πολυτελείας στο Πεκίνο και στη Σαγκάη *  Ημιδιατροφή καθημερινά, Ευρωπαϊκό buffett στα ξενοδοχεία εκτός της Πάπιας του Πεκίνου *  Παρακολούθηση παράστασης Kung Fu σόου *  Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θέατρο της Σαγκάης *  Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος *  Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα *  Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί *  Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός *  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Σύνολο: 2 ταξίδια .    Εμφανίζονται 1 - 2 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

Φύγαμε!!

Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!