Ταξίδια > Ουαλία – Wales

Πληροφορίες για Ουαλία

Η Ουαλία είναι μία χώρα πλούσια σε ιστορία και φυσική ομορφιά. Έχει επίσης έναν ζωντανό κελτικό πολιτισμό κατά πολύ διαφορετικό αυτού των υπολοίπων περιοχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Ουαλία αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες λόγω της πανέμορφης φύσης της, συμπεριλαμβανομένων των βουνών και των ακτών των τριών διαφορετικών της εθνικών πάρκων, της πλούσιας ιστορίας της, καθώς και τον μεγάλο αριθμό επιβλητικών κάστρων της.

Καταλαμβάνοντας την έκταση μιας ορεσίβιας δυτικής χερσονήσου της νήσου της Μεγάλης Βρετανίας, η Ουαλία συνορεύει στα ανατολικά με την Αγγλία, ενώ η Δημοκρατία της Ιρλανδίας βρίσκεται στα δυτικά της, πέρα από την Ιρλανδική Θάλασσα. Σε απόσταση μόλις δύο ωρών από το Λονδίνο, αλλά με πληθυσμό μικρότερο του ενός τρίτου αυτού της συγκεκριμένης πόλης, το να εισέλθει κανείς στην Ουαλία μέσω των ανατολικών της συνόρων αντιστοιχεί, σχεδόν, με την είσοδο σε μια άλλη χώρα.

30 years we now offer trips to unique destinations , for vacation , relaxation and wedding exotic trips , individual and group on economic prices!

Charter update
Appearance
Normal Night Family Fest Open dark Riverside Poet
My Location Full Screen