Ταξίδια > Νεπάλ – Nepal

Πληροφορίες για Νεπάλ

Το Νεπάλ, επίσημα η Ομοσπονδιακή Λαϊκή Δημοκρατία του Νεπάλ είναι μια μεσόγεια ασιατική χώρα, με έκταση 147.181 τ.χλμ. και πληθυσμό 28.431.494 κατοίκους, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2016.  Πρωτεύουσά του είναι η Κατμαντού. Πρόεδρος του κράτους εξελέγη το 2008 ο Ραμ Μπαράν Γιαντάβ.

Το προσωρινό Κοινοβούλιο του Νεπάλ ενέκρινε την κατάργηση της 240χρονης μοναρχίας, στις 28 Δεκεμβρίου του 2007. Το πολίτευμα της χώρας μεταβλήθηκε σε ομοσπονδιακή δημοκρατία.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη
 • Νεπάλ ( KATHMANDU CHITWAN POKHARA ) Ατομικό Ταξίδι 8 ημερών

  Διάρκεια : 10 ημέρες
   Αεροπορικά εισιτήρια με την QATAR AIRWAYS * Διαμονή σε δίκλινο (twin ή double room) * Καθημερινά πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο σας.  Όλες οι μεταφορές και οι ξεναγήσεις με ιδιωτικό κλιματιζόμενο όχημα * Είσόδοι στα μνημεία * Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός * Αναλυτικό πρόγραμμα όπως παραπάνω * Ελάχιστη συμμετοχή δυο ατόμων με ξεναγήσεις και ημιδιατροφή
 • Νεπάλ ατομικό ταξίδι 5 ημερών

  Διάρκεια : 5 ημέρες
   Αεροπορικά εισιτήρια με την QATAR AIRWAYS * Διαμονή σε δίκλινο (twin ή double room) *  Καθημερινά πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο σας * Όλες οι μεταφορές και οι ξεναγήσεις με ιδιωτικό κλιματιζόμενο όχημα * Είσόδοι στα μνημεία * Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός * Αναλυτικό πρόγραμμα όπως παραπάνω * Περίοδος ισχύος από 01 Νοεμβρίου ως και 31 Μαρτίου * Ελάχιστη συμμετοχή δυο ατόμων με ξεναγήσεις και ημιδιατροφή.
 • Κατμαντού Νεπάλ 7 ημέρες ατομικό ταξίδι

  Διάρκεια : 7 ημέρες
  Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την με Turkish Airlines (ειδική προσφορά) * Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου * Περίοδος αναχωρήσεων από 01 Νοεμβρίου ως και 31 Μαρτίου (η τελευταία διανυκτέρευση)

Σύνολο: 3 ταξίδια .    Εμφανίζονται 1 - 3 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

Φύγαμε!!

Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!