Ουαλία

Η Ουαλία είναι μία χώρα πλούσια σε ιστορία και φυσική ομορφιά. Έχει επίσης έναν ζωντανό κελτικό πολιτισμό κατά πολύ διαφορετικό αυτού των υπολοίπων περιοχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Ουαλία αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες λόγω της πανέμορφης φύσης της, συμπεριλαμβανομένων των βουνών και των ακτών των τριών διαφορετικών της εθνικών πάρκων, της πλούσιας ιστορίας της, καθώς και τον μεγάλο αριθμό επιβλητικών κάστρων της.

Καταλαμβάνοντας την έκταση μιας ορεσίβιας δυτικής χερσονήσου της νήσου της Μεγάλης Βρετανίας, η Ουαλία συνορεύει στα ανατολικά με την Αγγλία, ενώ η Δημοκρατία της Ιρλανδίας βρίσκεται στα δυτικά της, πέρα από την Ιρλανδική Θάλασσα. Σε απόσταση μόλις δύο ωρών από το Λονδίνο, αλλά με πληθυσμό μικρότερο του ενός τρίτου αυτού της συγκεκριμένης πόλης, το να εισέλθει κανείς στην Ουαλία μέσω των ανατολικών της συνόρων αντιστοιχεί, σχεδόν, με την είσοδο σε μια άλλη χώρα.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!