Ρουμανία Χριστούγεννα στα Καρπάθια 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΑΘΗΝΑ, με την AEGEAN AIRLINES * Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα * 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4 αστέρων * Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο * Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος) * Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης * Φ.Π.Α.  

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση για Βουκουρέστι.  Άφιξη στο Βουκουρέστι, το «μικρό Παρίσι» ή «Παρίσι των Βαλκανίων», επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι εξαιρετικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και το παλάτι της βουλής, το οποίο έκτισε ο Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου, μετά το Πεντάγωνο των Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Μετά την περιήγησή μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για εκδρομή στο «Διαμάντι των Καρπαθίων», τη Σινάια. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πέλες, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Το κάστρο βρίσκεται στην περιοχή της οροσειράς των Καρπαθίων και κτίστηκε στα τέλη του 18ου αιώνα με εντολή του Καρόλου, σε ρυθμό αναγεννησιακό.  Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σινάια, το μοναστήρι, κτίσμα του Μιχαήλ Καντακουζηνού. Συνέχεια της περιήγησής μας, όπου μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, διασχίζοντας τα πυκνά δάση των Καρπαθίων, φθάνουμε στο Μπραν, όπου βρίσκεται το «Κάστρο του Δράκουλα». Ο περίφημος Δράκουλας είναι ένα μείγμα Ιστορίας, μύθου, λογοτεχνίας και… τουριστικής εκμετάλλευσης. Ως ιστορικό πρόσωπο ο Κόμης Βλαντ Ντράκουλα ή Τσέπες (1431-1476) υπήρξε ηγεμόνας της Βλαχίας, που εξόντωνε τους αντιπάλους κυρίως με τη μέθοδο του ανασκολοπισμού (παλουκώματος). Χρησιμοποιήθηκε ως αιμοδιψής πρίγκιπας από τον Ιρλανδό συγγραφέα Στόκερ στο μυθιστόρημά του που κυκλοφόρησε το 1897, από εκεί τον ανακάλυψε ο κινηματογράφος και ο μύθος ήταν πια γεγονός. Κλείνουμε τις σημερινές μας επισκέψεις με το Ρασνόβ. Πρόκειται για μια εγκαταλελειμμένη καστροπολιτεία, όπου θα θαυμάσουμε τους πύργους, τα πέτρινα σπίτια, το θρυλικό πηγάδι και μια υπαίθρια συλλογή από ξύλινες άμαξες. Επιστροφή στο Βουκουρέστι και διανυκτέρευση.

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το μεσαιωνικό Μπρασόβ. Στα αξιοθέατα της πόλης συγκαταλέγονται η Μαύρη Εκκλησία στη γερμανική συνοικία, η ελληνορθόδοξη εκκλησία, η Πύλη της Αικατερίνης, η τελευταία πύλη της πόλης που σώζεται ακόμη από το Μεσαίωνα και πολλά ακόμη. Στο κέντρο της πόλης θα βρείτε εστιατόρια με παραδοσιακή κουζίνα αλλά και κουζίνα από όλο τον κόσμο. Ακολούθως αναχωρούμε για να απολαύσουμε το παραμυθένιο τοπίο στο χειμερινό θέρετρο Ποϊάνα Μπρασόβ. Η Ποϊάνα Μπρασόβ είναι ένα πολύ δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο και απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα. Ενδεικτικό είναι ότι διατηρεί μέχρι σήμερα το παραδοσιακό χρώμα τρανσυλβανικού χωριού. Οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου είναι σύγχρονες και υψηλού επιπέδου. Οι μετακινήσεις στο χωριό γίνονται με άμαξες που τις σέρνουν άλογα και λειτουργεί σχολή ιππασίας για μικρούς και μεγάλους. Το απόγευμα επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και θα έχετε χρόνο για να περιηγηθείτε στην όμορφη πρωτεύουσα. Στις μέρες μας συνεχίζει να κατέχει το ρόλο του σημαντικότερου εμπορικού, οικονομικού, πολιτικού και πολιτιστικού κέντρου της Ρουμανίας και ταυτόχρονα μια σειρά από αξιόλογα τουριστικά αξιοθέατα αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα το κομψό αρχιτεκτονικό ύφος της περιόδου του μεσοπολέμου συναντάται στην πλειοψηφία των κτιρίων του ιστορικού κέντρου και δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό που συνόδευε την πόλη ως "Μικρό Παρίσι της Ανατολής. Σεργιανίστε τη λεωφόρο Calea Victoriei με την αύρα μεγαλοπρέπειας του παρελθόντος και τη μεσαιωνική συνοικία Lipscani όπου διασώθηκε μέχρι σήμερα σχεδόν από θαύμα, ενώ τα όμορφα μπαράκια και τα μοντέρνα μαγαζιά στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια θα σας μαγνητίσουν.

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, για την πτήση της επιστροφής.

Ρουμανία

Η Ρουμανία είναι ενιαία ημιπροεδρική δημοκρατία στη Νοτιοανατολική-Κεντρική Ευρώπη, που συνορεύει με τη Μαύρη Θάλασσα, μεταξύ Βουλγαρίας και Ουκρανίας. Συνορεύει επίσης με την Ουγγαρία, τη Σερβία και τη Μολδαβία. Έχει έκταση 238.391 τ.χλμ. και εύκρατο-ηπειρωτικό κλίμα. Με τα 19.942.642 κατοίκους της είναι η έβδομη πολυπληθέστερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της, Βουκουρέστι, είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη της ΕΕ.

Ο Ποταμός Δούναβης, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης μετά το Βόλγα, πηγάζει στη Γερμανία και ρέει προς τα νοτιοανατολικά σε μήκος 2.857 χλμ. μέσα από δέκα χώρες, πριν εκβάλει με το Δέλτα της Ρουμανίας. Μέρος των 1.075 χλμ. του μήκους του, που αποτελεί σύνορο της χώρας, αποχετεύει το σύνολό της. Τα Καρπάθια Όρη, που διασχίζουν τη Ρουμανία από βόρεια προς νοτιοδυτικά (ψηλότερη κορυφή Μολντοβεάνου, 2.544 μ.).

Η σύγχρονη Ρουμανία προέκυψε μέσα στα εδάφη της Ρωμαϊκής επαρχίας της Δακίας και δημιουργήθηκε το 1859 μέσω μιας προσωπικής ένωσης των πριγκιπάτων Μολδαβίας και Βλαχίας. Το νέο κράτος, ονομαζόμενο επίσημα Romania από το 1866, κέρδισε την ανεξαρτησία του από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1877. Με το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Τρανσυλβανία, η Βουκοβίνα και η Βεσσαραβία ενώθηκαν με το κυρίαρχο Βασίλειο της Ρουμανίας. Με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου τα εδάφη που αντιστοιχούν σήμερα χονδρικά στη Δημοκρατία της Μολδαβίας καταλήφθηκαν από τη Σοβιετική Ενωση και λίγα χρόνια αργότερα η Ρουμανία έγινε σοσιαλιστική δημοκρατία και μέλος του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Μετά την Επανάσταση του 1989 η Ρουμανία ξεκίνησε την επάνοδο στη δημοκρατία και την καπιταλιστική οικονομία της αγοράς.

Μετά από γρήγορη οικονομική ανάπτυξη της δεκαετίας του 2000, η Ρουμανία έχει οικονομία που βασίζεται κυρίως στις υπηρεσίες και είναι παραγωγός και εξαγωγέας μηχανών και ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτοντας επιχειρήσεις όπως η Dacia και η Petrom. Το βιοτικό επίπεδο έχει βελτιωθεί και σήμερα η Ρουμανία είναι χώρα εισοδήματος άνω του μέσου με υψηλό Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης. Είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2004 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2007. Περίπου 90% του πληθυσμού αυτοπροσδιορίζονται ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί και έχουν μητρική γλώσσα τη Ρουμανική, που είναι Ρομανική γλώσσα. Με πλούσια πολιτιστική ιστορία η Ρουμανία υπήρξε η πατρίδα σημαινόντων καλλιτεχνών, μουσικών, εφευρετών και αθλητών και διαθέτει ποικιλία τουριστικών αξιοθέατων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

aegean_airlines_logo2

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

MERCURE BUCHAREST CITY CENTER 4*
ή παρόμοιο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΑΘΗΝΑ, με την AEGEAN AIRLINES
Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος)
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Φ.Π.Α.  

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου
Ο δημοτικός φόρος (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο)
Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους
Επιπλέον γεύματα πέραν του πρωινού
Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημειώσεις:

Οι σειρά των εκδρομών / επισκέψεων μπορεί να διαμορφωθεί χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα από το πρόγραμμα | Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Ρουμανία Χριστούγεννα στα Καρπάθια 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι
Διάρκεια: 5 ημέρες
Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Ρουμανία – Romania, Βουκουρέστι – Bucharest

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΑΘΗΝΑ, με την AEGEAN AIRLINES
Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος)
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Φ.Π.Α.  

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου
Ο δημοτικός φόρος (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο)
Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους
Επιπλέον γεύματα πέραν του πρωινού
Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

  • Βουκουρέστι Ρουμανία 4 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 4 ημέρες
    Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ * Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο * 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό πανέμορφο ξενοδοχείο CAPITOL με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ * Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ελληνόφωνος ξεναγός * Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης
  • Βουλγαρία – Ρουμανία – Καρπάθια – Τρανσυλβανία Σόφια Σιναια Bουκουρέστι 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

    Διάρκεια : 5 ημέρες
    Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ * Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο RAMADA 4* με ημιδιατροφή στη ΣΟΦΙΑ ή παρόμοιο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο * 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 3SUP * με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ή στο ξενοδοχείο RIN CENTRAL 4* * Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ελληνόφωνος ξεναγός * Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!