Βουλγαρία – Ρουμανία – Καρπάθια – Τρανσυλβανία Σόφια Σιναια Bουκουρέστι 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ * Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο RAMADA 4* με ημιδιατροφή στη ΣΟΦΙΑ ή παρόμοιο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο * 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 3SUP * με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ή στο ξενοδοχείο RIN CENTRAL 4* * Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ελληνόφωνος ξεναγός * Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και με απευθείας πτήση πετάμε για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας,τη Σόφια . Άφιξη στο αεροδρόμιο της Σόφιας, συνάντηση με τον Ελληνόφωνα ξεναγό μας,μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια,δείπνο διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για Ρουμανία με ενδιάμεση στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο την πρωτεύουσα του 2ου Βουλγάρικου Βασιλείου που είναι χτισμένο σε 3 λόφους. Η οδός Γιούρκο είναι αρχιτεκτονικό πανόραμα με πολλά σπίτια και εκκλησίες , ενώ η οδός Σαμοβόντε είναι ο δρόμος των μαγαζιών.Αμέσως μετά με τις απαραίτητες στάσεις , θα φθάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Σινάια. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο παλάτι Πέλες ένα αναγεννησιακό στολίδι που αποτελούσε τη θερινή κατοικία του Βασιλιά Καρόλου και στη συνέχεια για τα Καρπάθια και το Φρούριο Μπράν, γνωστό και ως «Πύργος του Δράκουλα» λόγω της ομώνυμης ιστορίας τρόμου και τα υπαίθρια μαγαζάκια δίπλα του για αγορά σουβενίρ σχετικά με τον περίφημο μύθο. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ, που θεωρείται ότι είναι η πιο όμορφη πόλη της σημερινής Ρουμανίας. Στην πόλη είχαν εγκατασταθεί με το πέρασμα των αιώνων Ούγγροι, Ρουμάνοι, Σλάβοι και Γερμανοί, κάνοντάς την, την πιο κοσμοπολίτικη πόλη των Βαλκανίων. Θα θαυμάσουμε την Μαύρη Εκκλησία τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία της Ρουμανίας και θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία με το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου που φέρει στην πρόσοψή του το έμβλημα της πόλης.Αμεση αναχώρηση για το Βουκουρέστι,το Παρίσι της Ανατολής». Αφιξη,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,δείπνο,διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, θεωρείται σαν μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες λεωφόροι, οι τεράστιες πλατείες και τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα πάρκα, τα ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα παλιά σπίτια. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου. Είναι μια εξαιρετική σύνθεση της αγροτικής αρχιτεκτονικής και των μορφών της λαϊκής τέχνης της Poυμαvίας. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο κ.α. αξιοθέατα που εντυπωσιάζoυν. Μεσημεριανό. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και με την συνοδεία του αρχηγού σας θα εξερευνήσετε την πανέμορφη πόλη. Θα ξεκινήσουμε με το εντυπωσιακό χάνι του Μανούκ χτισμένο το 1808 για να φιλοξενεί τους εμπόρους που έρχονταν στην πόλη. Συνεχίζουμε με την Εκκλησία της Σταυροπόλεως μια μικρή εκκλησία που ξεχωρίζει για την ομορφιά της και την απλότητα της. Χτίστηκε το 1724, κατά την εποχή της κυριαρχίας του Φαναρίοτη βασιλιά Νικόλαου Μαυροκορδάτου, από των Έλληνα μοναχό και αρχιμανδρίτη Ιωάννη Στρατονικέα. Η αρχιτεκτονική είναι επηρεασμένη από Οθωμανικά, δυτικά και τοπικά Ρουμανικά στοιχεία. Το εσωτερικό είναι εντυπωσιακό με ξύλινα και πέτρινα γλυπτά, πίνακες και τοιχογραφίες. Ανήκει στο ομώνυμο μοναστήρι του Σταυροπόλεως όπου, μεταξύ των άλλων, υπάρχει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με περισσότερα από 8.000 βιβλία.Ακολουθεί το Ρουμανικό Αθήναιον ένα περίκομψο, καλυμμένο με θόλο, κυκλικό κτίριο που στεγάζει το μέγαρο μουσικής από τα διασημότερα αξιοθέατα του Βουκουρεστίου. Άνοιξε το 1888 και έκτοτε αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας σε ένα πρώην βασιλικό παλάτι στην Πλατεία Επανάστασης στο κέντρο της πόλης που φτιάχτηκε το 1937. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν συλλογές από μεσαιωνική και μοντέρνα Ρουμανική τέχνη όπως επίσης και διεθνείς συλλογές της βασιλικής οικογένειας. Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημίες κατά την διάρκεια της επανάστασης το 1989 και πέρασαν περίπου 10 χρόνια για να ξανά-ανοίξει της πύλες του στο κοινό. Την Kretzulescu Εκκλησία μια Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησία στο κέντρο του Βουκουρεστίου με πολύ εντυπωσιακές αγιογραφίες.Καταλήγουμε στην περιοχή με τα ιστορικά καφέ της παλιάς πόλης. Ελεύθερος χρόνος για να αποχαιρετήσετε την πανέμορφη πόλη. να κάνετε τις αγορές σας στα επώνυμα εμπορικά καταστήματα της Calea Victorei ή να περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη (εμπορική γειτονιά με παλιά κτήρια του 17ου αιώνα). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα. Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως να παραληφθεί καμία επίσκεψη

Βουλγαρία

Η Δημοκρατία της Βουλγαρίας είναι χώρα της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Βρέχεται στα ανατολικά από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ συνορεύει με την Ελλάδα στα νότια, την Τουρκία στα ανατολικά, την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) στα δυτικά, τη Σερβία και τη Ρουμανία στα βόρεια. Φυσικό σύνορο μεταξύ της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας αποτελεί ο ποταμός Δούναβης. Με έκταση 110.994 τετραγωνικά χιλιόμετρα, η Βουλγαρία είναι η 16η σε έκταση χώρα της Ευρώπης. Η θέση της την έχει καταστήσει σταυροδρόμι διαφόρων πολιτισμών και ως τέτοιο ανέδειξε μερικά από τα αρχαιότερα μεταλλουργικά, θρησκευτικά και άλλα πολιτιστικά τεχνουργήματα στον κόσμο.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ρουμανία

Η Ρουμανία είναι ενιαία ημιπροεδρική δημοκρατία στη Νοτιοανατολική-Κεντρική Ευρώπη, που συνορεύει με τη Μαύρη Θάλασσα, μεταξύ Βουλγαρίας και Ουκρανίας. Συνορεύει επίσης με την Ουγγαρία, τη Σερβία και τη Μολδαβία. Έχει έκταση 238.391 τ.χλμ. και εύκρατο-ηπειρωτικό κλίμα. Με τα 19.942.642 κατοίκους της είναι η έβδομη πολυπληθέστερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της, Βουκουρέστι, είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη της ΕΕ.

Ο Ποταμός Δούναβης, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης μετά το Βόλγα, πηγάζει στη Γερμανία και ρέει προς τα νοτιοανατολικά σε μήκος 2.857 χλμ. μέσα από δέκα χώρες, πριν εκβάλει με το Δέλτα της Ρουμανίας. Μέρος των 1.075 χλμ. του μήκους του, που αποτελεί σύνορο της χώρας, αποχετεύει το σύνολό της. Τα Καρπάθια Όρη, που διασχίζουν τη Ρουμανία από βόρεια προς νοτιοδυτικά (ψηλότερη κορυφή Μολντοβεάνου, 2.544 μ.).

Η σύγχρονη Ρουμανία προέκυψε μέσα στα εδάφη της Ρωμαϊκής επαρχίας της Δακίας και δημιουργήθηκε το 1859 μέσω μιας προσωπικής ένωσης των πριγκιπάτων Μολδαβίας και Βλαχίας. Το νέο κράτος, ονομαζόμενο επίσημα Romania από το 1866, κέρδισε την ανεξαρτησία του από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1877. Με το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Τρανσυλβανία, η Βουκοβίνα και η Βεσσαραβία ενώθηκαν με το κυρίαρχο Βασίλειο της Ρουμανίας. Με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου τα εδάφη που αντιστοιχούν σήμερα χονδρικά στη Δημοκρατία της Μολδαβίας καταλήφθηκαν από τη Σοβιετική Ενωση και λίγα χρόνια αργότερα η Ρουμανία έγινε σοσιαλιστική δημοκρατία και μέλος του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Μετά την Επανάσταση του 1989 η Ρουμανία ξεκίνησε την επάνοδο στη δημοκρατία και την καπιταλιστική οικονομία της αγοράς.

Μετά από γρήγορη οικονομική ανάπτυξη της δεκαετίας του 2000, η Ρουμανία έχει οικονομία που βασίζεται κυρίως στις υπηρεσίες και είναι παραγωγός και εξαγωγέας μηχανών και ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτοντας επιχειρήσεις όπως η Dacia και η Petrom. Το βιοτικό επίπεδο έχει βελτιωθεί και σήμερα η Ρουμανία είναι χώρα εισοδήματος άνω του μέσου με υψηλό Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης. Είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 2004 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2007. Περίπου 90% του πληθυσμού αυτοπροσδιορίζονται ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί και έχουν μητρική γλώσσα τη Ρουμανική, που είναι Ρομανική γλώσσα. Με πλούσια πολιτιστική ιστορία η Ρουμανία υπήρξε η πατρίδα σημαινόντων καλλιτεχνών, μουσικών, εφευρετών και αθλητών και διαθέτει ποικιλία τουριστικών αξιοθέατων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

aegean_airlines_logo2

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

ΣΟΦΙΑ : HOTEL RAMADA SOFIA 4* www.ramadasofia.com ή παρόμοιο
ΣΙΝΑΙΑ : SINAIA PALACE 4* www.palacesinaia.ro ή παρόμοιο
BOΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: HOTEL CAPITOL ή παρόμοιο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ
Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο RAMADA 4* με ημιδιατροφή στη ΣΟΦΙΑ ή παρόμοιο
1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 3SUP * με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ή στο ξενοδοχείο RIN CENTRAL 4*
Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ελληνόφωνος ξεναγός
Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων (150 €)
Είσοδοι σε Μουσεία, Ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους
Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.λ.π
Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με συγκεκριμένη τιμή δολαρίου 1,30. Οποιαδήποτε συναλλαγματική διάφορα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί στην αναγραφόμενη τιμή.
  • Αν συμμετάσχουν 10 έως 16 άτομα, υπάρχει επιβάρυνση κατ’ άτομο 100€ για διάρκεια ταξιδιών έως 14 ημέρες και 150€ για ταξίδια διάρκειας 15 ή περισσότερων ημερών.
  • 30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

    Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
    Ιστοσελίδα :
    Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
    Το καλύτερο γραφείο είστε  
    27/12/2019  
    Author Picture

    Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
    26/12/2019  
    Author Picture

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

    Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
    23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
    Author Picture

    Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

    Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Αλέξανδρε καλημέρα
    Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
    Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
    Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
    Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!

    Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

     

    Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

    Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






    Verification Captcha
    * Απαιτείται

    Ταξίδι: Βουλγαρία – Ρουμανία – Καρπάθια – Τρανσυλβανία Σόφια Σιναια Bουκουρέστι 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι
    Διάρκεια: 5 ημέρες
    Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Βουλγαρία – Bulgaria, Ρουμανία – Romania, Βουκουρέστι – Bucharest, Σόφια – Sofia

    *Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

    Περιλαμβάνονται

    Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ
    Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
    1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο RAMADA 4* με ημιδιατροφή στη ΣΟΦΙΑ ή παρόμοιο
    1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο
    2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 3SUP * με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ή στο ξενοδοχείο RIN CENTRAL 4*
    Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
    Ελληνόφωνος ξεναγός
    Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης

    Δεν Περιλαμβάνονται

    Φόροι αεροδρομίων (150 €)
    Είσοδοι σε Μουσεία, Ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους
    Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.λ.π
    Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

    Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
    Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
    down-arrow-orange

    Το όνομα σας (*):

    Το επώνυμο σας (*):

    Το email σας (*):

    Το τηλέφωνο σας:

    Ημερομηνία Άφιξης:    

    Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

    Το μήνυμά σας:

    Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

    Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



    (*) Υποχρεωτικά πεδία

    Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
    FAX: 2103610924
    Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
    Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

    Βρείτε μας στον χάρτη

    Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

    Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

    • Ρουμανία Χριστούγεννα στα Καρπάθια 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

      Διάρκεια : 5 ημέρες
      Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΑΘΗΝΑ, με την AEGEAN AIRLINES * Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα * 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4 αστέρων * Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο * Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος) * Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης * Φ.Π.Α.  
    • Βουκουρέστι Ρουμανία 4 ημέρες ομαδικό ταξίδι

      Διάρκεια : 4 ημέρες
      Αεροπορικό Εισιτήριο ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ * Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο * 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PALACE 4* με ημιδιατροφή στη ΣΙΝΑΙΑ ή παρόμοιο * 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό πανέμορφο ξενοδοχείο CAPITOL με ημιδιατροφή στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ * Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα * Ελληνόφωνος ξεναγός * Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής ευθύνης

    Προτεινόμενα Ταξίδια

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!