Μαίρη Σούλη: Η “πρέσβειρα” του ελληνικού τουρισμού

mme_mary_souli_presveira_smallΗ Μαίρη Σούλη γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε Ναυτιλιακά και Δημόσιες Σχέσεις στην Αγγλία.
Μετά το θάνατο του πατέρα της ανέλαβε την εταιρία Cel Tours.
Υπό τη διεύθυνσή της η εταιρία εγκαινίασε νέους προορισμούς στην ελληνική αγορά, πρωτότυπα προγράμματα βασισμένα σε υψηλής κατηγορίας ξενοδοχεία και εξαιρετικές υπηρεσίες εδάφους.
Λόγω της αυξημένης κίνησης των Ελλήνων προς Ταϊλάνδη και γενικώς προς τη ΝΑ Ασία η εταιρία Cel Tours ίδρυσε την εταιρία με έδρα την Μπανγκόκ, καθώς και εταιρία με έδρα στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης.
Η επιχείρησή της κατευθύνει το ταξιδιωτικό κοινό σε νέους προορισμούς σε χώρες και εκτός Ασίας, όπως Αργεντινή, Βραζιλία, Περού, χώρες Κεντρ. Αμερικής, νησιά Καραϊβικής, Κούβα, Αφρική, Ωκεανία.
Επίσης, προσφέρει στον ταξιδιώτη μακρινά και ονειρεμένα ταξίδια με προσιτές τιμές σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Για την προσφορά της στο χώρο του τουρισμού έχει βραβευθεί δύο φορές από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϊλάνδης το 1996 και το 1998 και της έχουν απονεμηθεί οι τιμητικοί τίτλοι της Πρέσβειρας Τουρισμού της Ινδίας και της Κίνας.
Το 2002 της δόθηκε ο τίτλος της Γυναίκας Επιχειρηματία της Χρονιάς από το περιοδικό “Έψιλον”. Τελευταία της απονεμήθηκε και ο τίτλος της Πρέσβειρας Πολιτιστικής Επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Μογγολίας.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!