Επιστολή ταξιδιωτών μας στις 14-08-2013 για ταξίδι στην Κίνα

mailoftravellers

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ Ε. Π. ΚΑΙ  ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ GROUP ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 1/8/2013
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΕΜΑΙL ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ. Ο ΞΕΝΑΓΟΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ , ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ.
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥ 2014 ( Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΥΑ-ΣΑΦΑΡΙ)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ε. Π.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!