Disneyland Παρίσι Πόλη του Φωτός Νορμανδία Γαλλία 6 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι ομαδικό ταξίδι

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE * METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ * 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES * ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ * 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ *  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ * ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD *  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΒΑΣΤΙΛΛΗ, ΜΑΡΑΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ * ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ * ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ GALLERIES LAFAYETTE * ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ * ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ * ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - DISNEYLAND – ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ – ΒΑΣΤΙΛΛΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ – ΜΑΡΑΙ – (ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε το Τροκαντερό ( στάση 15-20 λεπτά) και τον πύργο του Αιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων και την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, το Invalides, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την γέφυρα pont de la Concorde, την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, το μουσείο του Λούβρου, την L’orangerie, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ και την επιβλητική Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό (στάση 30-45 λεπτά), το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβώνη, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Αγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots, την Opera Garnier, κ.λ.π Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογής σας βάσει τιμοκαταλόγου. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Χωρίς αναμονή και με ραντεβού θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919, κλπ. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε τη σημερινή μας ξενάγηση με την επίσκεψη μας στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard. Το βράδυ κάντε μία βόλτα στη Σανζ Ελυζέ, με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για ψώνια στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε ένα ζεστό καφέ απο το Café de la Paix και περπατείστε την Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore, κ.λ.π. Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτεινουμε την εξερευνηση του Μusee du chocolat που βρισκεται στην ιδια περιοχη των μεγαλων βουλεβαρτων . Ενναλλακτικά επιλέξτε μία ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ, Τρουβίλ, Ονφλέρ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ενα απο τα πασιγνωστα καμπαρε της πολης, διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. Από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Επιστροφή στο Παρίσι, διαν/ση.

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου μπορείτε να την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Με τη συνοδεία του αρχηγού σας ακολουθείστε ένα μοναδικό περίπατο στη πλατεία της Βαστίλλης όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκώ και σίγουρα στην πιό funky περιοχή του Παρισιού το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ (ολοι οι μεγάλοι οίκοι ειναι εδω!!!), με το μουσείο της ιστορίας της πόλης Carnavalet αλλα και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού. Στο τέλος της βόλτας μπορείτε να συνεχίσετε μ’ εναν περίπατο στην κομψή καi εμπορική οδο Rivoli και να απολαύσετε το διάσημο MONT BLANC του CAFE ANGELINA που αποτελεί κορυφαία διεύθυνση της πόλης απο το 1903.

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, 16:15μμ επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

Γαλλία

Η Γαλλία είναι μία ενιαία, συνταγματική, δημοκρατία με κοινοβουλευτικό σύστημα που τείνει σε προεδρικό, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών και του πληθυσμού βρίσκεται στη Δυτική Ευρώπη, αλλά που περιλαμβάνει επίσης πολλές περιοχές και εδάφη διάσπαρτα σ’ ολόκληρη την υφήλιο. Έχει πρωτεύουσα το Παρίσι, επίσημη γλώσσα την γαλλική και νόμισμα το ευρώ. Το σύνθημά […]

Παρίσι

Το Παρίσι γνωστό και ως η Πόλη του φωτός από τότε που εφοδιάστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού το 1828, είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας και της περιφέρειας Ιλ ντε Φρανς (Île-de-France) και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Το Παρίσι περιλαμβάνει την πόλη του Παρισιού και τα περίχωρα και βρίσκεται σε […]

Πτήσεις

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

IBIS PARIS 17 CLICHY BATIGNOLES 3*** ημικεντρικό RONCERAY OPERA 3*** sup. κεντρικό HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS 4**** κεντρικό

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

 

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΜΕ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΕ FAMILY ROOM

(2 ΕΝΗΛ.+2ΠΑΙΔΙΑ)

Ρωτήστε μας

IBIS PARIS 17 CLICHY BATIGNOLES  3*** ημικεντρικό

Ρωτήστε μας

RONCERAY OPERA 3*** sup. κεντρικό

HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS  4**** κεντρικό

 IBIS PARIS 17 CLICHY BATIGNOLES 3*** ημικεντρικό

RONCERAY OPERA /IBIS OPERA GRANDS BOULEVARDS

3*** sup. κεντρικά

HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS 4**** κεντρικό

Disneyland Παρίσι Πόλη του Φωτός Νορμανδία Γαλλία Ομαδικό Ταξίδι ομαδικό ταξίδι

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Περιλαμβάνονται:

 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE.
 METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.
 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES.
 ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
 ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND.
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΒΑΣΤΙΛΛΗ, ΜΑΡΑΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ
 ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
 ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ GALLERIES LAFAYETTE.
 ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόρους αεροδρομίων (155€)
 εισόδους Λούβρου (20€ - 25€)
 Βερσαλλιών (15€),
 Disneyland (75€ Ενήλικας-67€ παιδί κάτω των 12 ετών)
 προαιρετική ημερήσια Νορμανδία 50€ (μίνιμουμ συμμετοχή 15 ατόμων
 Δημοτικό φόρο Παρισιού 1,65€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 3 αστέρων ξενοδοχεία – 2,48€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 4 αστέρων ξενοδοχεία (Αφορά ενήλικες άνω των 17 ετών), ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

Σημειώσεις

Η Σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και τροποποιείται σύμφωνα με τις αργίες, τις ώρες πτήσεων και τα ραντεβού των μουσείων για τις ξεναγήσεις. Ακριβές ημερήσιο πρόγραμμα δίνεται στους πελάτες μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ: 155 € ( ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 22/05/2017 ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ).
ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ EXTRA BED. TO FAMILY ROOM ΣΤΟ IBIS PARIS 17 CLICHY ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 ΕΝΗΛΙΚΕΣ & 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ+1 ΠΑΙΔΙ MENEI ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ
ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ MAGIC CIRCUS
Η ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 50 € ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14:30 ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 12:00.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ 30% ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Disneyland Παρίσι Πόλη του Φωτός Νορμανδία Γαλλία 6 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι ομαδικό ταξίδι
Διάρκεια: 6 ημέρες
Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Γαλλία – France, Παρίσι – Paris

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE.
 METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.
 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES.
 ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
 ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND.
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΒΑΣΤΙΛΛΗ, ΜΑΡΑΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ
 ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
 ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ GALLERIES LAFAYETTE.
 ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόρους αεροδρομίων (155€)
 εισόδους Λούβρου (20€ - 25€)
 Βερσαλλιών (15€),
 Disneyland (75€ Ενήλικας-67€ παιδί κάτω των 12 ετών)
 προαιρετική ημερήσια Νορμανδία 50€ (μίνιμουμ συμμετοχή 15 ατόμων
 Δημοτικό φόρο Παρισιού 1,65€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 3 αστέρων ξενοδοχεία – 2,48€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 4 αστέρων ξενοδοχεία (Αφορά ενήλικες άνω των 17 ετών), ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

  • Παρίσι πόλη του φωτός Γαλλία 5 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 5 ημέρες
    ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE/AEGEAN ΠΡΩΙ/ΑΠΟΓΕΥΜΑ * METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ * 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΙΝΙ ΜΠΑΡ, ΑΙR CONDITION, SAFE BOX, ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ * 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΞΕΝΑΓΟΣ * ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ, ΜΑΡΕ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ * ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND * EΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΓΙΑ VAL D’ EUROPE ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟ DISNEYLAND * ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ * ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ GALLERIES LAFAYETTE * ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΕΝΤΥΠΑ - ΧΑΡΤΕΣ
  • Μαγικός Κοσμος Disneyland 6 ημέρες

    Διάρκεια : 6 ημέρες
     ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ME AIR FRANCE * ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ * 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES *  2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MAGIC CIRCUS DISNEYLAND 4****, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ * ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MAGIC CIRCUS * 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ * ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ *  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ * 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ DISNEYLAND ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ *  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD * ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ * ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ GALERIES LAFAYETTE * ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ * ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ * ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!