Ιορδανία (Πλήρης Γύρος) Ομαδικό Ταξίδι 6 ημερών

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως *  Διαμονή και διατροφή ως αναφέρονται στο σχετικό τιμοκατάλογο *  Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού *  Περιηγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω *  Ξενάγηση στην Μικρή Πέτρα *  Ίππευση αλόγων στην Πέτρα  Επίσκεψη στη Βηθανία, το μέρος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς Χριστός *  Είσοδοι σε μουσεία/ μνημεία * Τοπικοί ξεναγοί * Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου * Βίζα Ιορδανίας (άνω των 5 ατόμων) * Ασφάλεια αστικής ευθύνης *  Ενημερωτικά έντυπα

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε την περιπλάνησή μας σε αυτή την πανάρχαια και συνάμα σύγχρονη πόλη που ακούει στο όνομα Αμμάν. Υπάρχουν σαφείς μαρτυρίες και αποδείξεις πως κατοικείται για τουλάχιστον 9000 χρόνια. Με το όνομα Ραμπάτ Αμμούν την συναντάμε ως πρωτεύουσα των Αμμονιτών, όπως αναφέρεται και στην Βίβλο, αργότερα γίνεται Φιλαδέλφεια, προς τιμήν των Πτολεμαίων και αποτελεί τμήμα της ελληνορωμαϊκής Δεκάπολης και τέλος παίρνει το σημερινό της όνομα την εποχή της πρώτης ισλαμικής δυναστείας, αυτής των Ομμαγιαδών. Η ξενάγησή μας θα αρχίσει από την Ακρόπολη, ιδανικό σημείο, μιας και απότην κορυφή της μπορούμε να θαυμάσουμε το ιστορικό κέντρο του Αμμάν. Στην ακρόπολη θα θαυμάσουμε τα κατάλοιπα του Ναού του Ηρακλή, Βυζαντινές εκκλησίες και το Ανάκτορο των Ομμαγιαδών. Στην συνέχεια θα κατέβουμε στο πολυσύχναστο κέντρο, όπου θα επισκεφθούμε το Ρωμαϊκό Θέατρο και το Οντεόν και θα θαυμάσουμε (εξωτερική επίσκεψη) το υπέροχο τζαμί του βασιλιά Αμπντουλάχ, που το έκτισε προς τιμήν του πατέρα του Χουσεϊν. Ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και το παζάρι της πόλης. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής μας στο Αμμάν, αναχωρούμε για τα Γέρασα, που αναφέρεται και ως η “Πομπηϊα της Ανατολής”. Πρόκειται για την πιο καλοδιατηρημένη ελληνορωμαϊκή πόλη της Δεκάπολης και η ίδρυσή της αποδίδεται στον Μέγα Αλέξανδρο ή στον στρατηγό του Περδίκα, για να εγκατασταθούν εκεί οι γερασμένοι Μακεδόνες στρατιώτες. Στην επίσκεψή μας θα θαυμάσουμε τον ιππόδρομο, την μοναδική οβάλ πλατεία, την οδό με την κιονοστοιχία, το νότιο και το βόρειο θέατρο, το νυμφαίο, τον ναό της Αρτέμιδος, αλλά και τρεις από τις βυζαντινές της εκκλησίες, η μια εκ των οποίων έχει να επιδείξει σπάνια μωσαϊκά. Θα ολοκληρώσουμε τις σημερινές μας ξεναγήσεις με το Κάστρο του Αζλούν, το οποίο κτίστηκε τον 12ο αιώνα από τους Αγγιουβίδες της δυναστείας του Σαλαντίν, για να μπορούν να ελέγχουν τις κινήσεις των σταυροφόρων στην Κοιλάδα του Ιορδάνη. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παραδείγματα στρατιωτικής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στο Αμμάν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για Πέτρα. Η πρώτη μας στάση θα είναι στην Μάνταμπα πασίγνωστη μέχρι σήμερα για τους τεχνίτες της, που ασχολούνται με την κατασκευή ψηφιδωτών. Στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου σώζεται ο πρώτος χάρτης των Αγίων Τόπων που χρονολογείται από το 560 μΧ. Σε αυτόν τον χάρτη που έχει σαν κέντρο του την Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζουμε όλα τα ιερά προσκυνήματα, που βρίσκονται στην επικράτεια της Ιορδανίας και της Αιγύπτου. Συνεχίζουμε για το όρος Νέμπο, από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς την κοιλάδα του Ιορδάνη και την Νεκρά Θάλασσα, δηλαδή προς την Γη της Επαγγελίας του Μωϋσή. Μετά την ξενάγησή μας στο όρος Νέμπο, κατευθυνόμαστε προς την Βηθανία , πέρα από τον Ιορδάνη , που συνδέεται άμεσα με την ζωή του Ιησού και του Ιωάννη του Βαπτιστή , μιας και πρόκειται για τον χώρο στον οποίο , αποδεδειγμένα πια , βαπτίστηκε ο Ιησούς. Άφιξη στην Πέτρα και ξενάγηση την Μπέιντα, την «Μικρή Πέτρα» όπου θεωρείται ένα σημαντικό προάστιο της Πέτρας, για τους εμπορικούς δρόμους του Βορρά. Όπως και στην Πέτρα τα κτίρια είναι εξίσου εντυπωσιακά όπου θα δούμε αποθήκες και τάφους, κανάλια νερού και δεξαμενές. Τακτοποίηση αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο της μοναδικής Πέτρας, εκεί που το χέρι του Θεού και ο νους του ανθρώπου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους δημιουργώντας κάτι το μοναδικό. Ρεκέμ (η πολύχρωμη), Σέλα (βράχος) και Πέτρα είναι τα ονόματα που είχε αυτή η πόλη μέσα στο πέρασμα της ιστορίας. Πρωτεύουσα των Ναβαταίων, αυτού του λαού νομαδικού λαού προερχόμενου από την Σαουδική Αραβία, λαού που πλούτισε από την διακίνηση των εμπορευμάτων από την Ανατολή προς τα λιμάνια της Μεσογείου και της Αιγύπτου, καθώς και από τον ανεφοδιασμό με νερό και τρόφιμα των καραβανιών. Αν και η δόξα τους κράτησε μόλις δύο αιώνες, σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους μνημεία που παραμένουν μέχρι σήμερα, μάρτυρες του πλούτου και της καλαισθησία τους. Θα περπατήσουμε μέσα στο φαράγγι (Σικ) που περνάει μέσα από ψηλούς βράχους που φθάνουν σε ύψος τα 100 μ, για να φθάσουμε στο τέλος του μπροστά από το εντυπωσιακό Θησαυροφυλάκιο (Χαζνέ), το πλέον γνωστό και πολυφωτογραφημένο μνημείο της Πέτρας. Συνεχίζουμε τον περίπατό μας στο εσωτερικό σικ και τον δρόμο των προσόψεων, το θέατρο, τους Βασιλικούς τάφους, την Βασιλική και τον βυζαντινό καθεδρικό ναό, που ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα. Τελειώνουμε με την ρωμαϊκή πλευρά της πόλης, όπου και βρίσκεται η οδός με την κιονοστοιχία, το τέμενος, τον ναό του φτερωτού λιονταριού και τον ναό της κόρης του Φαραώ. Μετά την ξενάγησή μας σε αυτό τον ιδιαίτερο χώρο, θα αναχωρήσουμε για το Ουάντι Ράμ, την έρημο του Λορενς της Αραβίας μέσα στην οποία έλαβαν χώρα πολλές από τις μάχες ενάντια στους Οθωμανούς κατά την διάρκεια της Αραβικής Εξέγερσης το 1916. Θα αφήσουμε το πούλμαν μας και με Jeep 4Χ4 (με καρότσα) θα οδηγηθούμε στο εσωτερικό του Ουάντι, οι πρώτοι κάτοικοι του οποίου έφθασαν εκεί κατά την Παλαιολιθική εποχή. Στους βράχους του θα δούμε δεκάδες κωδικοποιημένα μηνύματα, γραμμένα στα Ναβαταϊκά ή στην γραφή των Θαμουδένων, που χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα μέχρι τον 7ο αιώνα μΧ. Αναχώρηση για την Άκαμπα, το μοναδικό λιμάνι της Ιορδανίας επάνω στην Ερυθρά Θάλασσα. Η Άκαμπα, όσο και αν σήμερα εμφανίζεται σαν μια μοντέρνα και σύγχρονη πόλη έχει και αυτή την μακροχρόνια ιστορία της μιας και κατοικείται από την 5η χιλιετία πΧ, ενώ αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και ως ναυτική βάση του βασιλιά Σολομώντα. Ο μεγαλύτερος πόλος έξλης της Άκαμπα, εκτός από το γεγονός πως είναι μια πόλη Duty free, είναι οι κοραλλιογενείς ύφαλοι που βρίσκονται ανοικτά από τις ακτές της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, περιήγηση στην Άκαμπα και λίγος χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Νεκρά Θάλασσα . Άφιξη στη Νεκρά Θάλασσα όπου θα έχετε την δυνατότητα να κολυμπήσετε και να έχετε την εμπειρία από τις ιαματικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα όμορφη αίσθηση. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Αμμάν για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Ενημέρωση Χάρτη

Ιορδανία

Το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας ή απλά Ιορδανία είναι ένα κράτος της Μέσης Ανατολής. Συνορεύει με τη Συρία στα βόρεια, με το Ιράκ βορειοανατολικά, με την Σαουδική Αραβία ανατολικά και νότια, και το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη (του Ιορδάνη, έκταση που κατείχε πριν το 1967 και την κατέλαβε το Ισραήλ) στα δυτικά. Μοιράζεται με […]

Πτήσεις

Ενδεικτικές πτήσεις με Royal Jordanian:
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΜΑΝ 15.25- 17.35
ΑΜΜΑΝ - ΑΘΗΝΑ 12.15 -14.40

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

5*/5*lux

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ. ΞΕΝ. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ
Αμμάν(2), Πέτρα (1), Άκαμπα (1), Νεκρά Θάλασσα (1)
ΔΩΡΟ ξενάγηση στην Μπέιντα
(μικρή Πέτρα)
6 κάθε Παρασκ.& 02/06, 11/08 5*/5*lux Ημιδ/φή
(Πρωινό & 5 δείπνα)
Ρωτήστε μας
ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ
Αμμάν(2), Πέτρα (1), Άκαμπα (1), Νεκρά Θάλασσα (2)
ΔΩΡΟ ξενάγηση στην Μπέιντα
μικρή Πέτρα)
7 κάθε Παρασκ.& 02/06,  11/08 5*/5*lux Ημιδ/φή
(Πρωινό & 5 δείπνα)
Ρωτήστε μας

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως
 Διαμονή και διατροφή ως αναφέρονται στο σχετικό τιμοκατάλογο
 Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
 Περιηγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
 Ξενάγηση στην Μικρή Πέτρα
 Ίππευση αλόγων στην Πέτρα
 Επίσκεψη στη Βηθανία, το μέρος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς Χριστός
 Είσοδοι σε μουσεία/ μνημεία
 Τοπικοί ξεναγοί
 Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 Βίζα Ιορδανίας (άνω των 5 ατόμων)
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι αεροδρομίων (340€)
 Φιλοδωρήματα (προαιρετικά)
 Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις:

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής της ιστοσελίδας www.cel.gr και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.

2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

3) Ισοτιμίες, Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/ Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους. Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαίωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.

4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 20 άτομα .Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάρχει επιβάρυνση.

6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.

8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Ιορδανία (Πλήρης Γύρος) Ομαδικό Ταξίδι 6 ημερών
Διάρκεια: 6,7 ημέρες
Τοποθεσία: Αφρική / Μέση Ανατολή – Africa / Middle East, Ιορδανία – Jordan

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως
 Διαμονή και διατροφή ως αναφέρονται στο σχετικό τιμοκατάλογο
 Μεταφορές από /προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
 Περιηγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
 Ξενάγηση στην Μικρή Πέτρα
 Ίππευση αλόγων στην Πέτρα
 Επίσκεψη στη Βηθανία, το μέρος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς Χριστός
 Είσοδοι σε μουσεία/ μνημεία
 Τοπικοί ξεναγοί
 Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 Βίζα Ιορδανίας (άνω των 5 ατόμων)
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 Ενημερωτικά έντυπα

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι αεροδρομίων (340€)
 Φιλοδωρήματα (προαιρετικά)
 Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

  • Λονδίνο Glam & Style Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνια Αγγλία 4 έως 6 ημέρες ομαδικό ταξίδι

    Διάρκεια : 4,5,6 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου συμπεριλαμβανομένης της αποσκευής ως 23kg σε απευθείας πτήσεις * Τις διανυκτερεύσεις (3ή4ή5) στο ξενοδοχείο της επιλογής σας * Αγγλικό πρωινό σε μπουφέ * Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα * Πανοραμική ξενάγηση της πόλης του Λονδίνου & επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο * Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο του Γουίντσορ * Έμπειροι συνοδοί/αρχηγοί και τοπικοί αντιπρόσωποι του γραφείου μας βάση των παρεχόμενων υπηρεσιών/μετακινήσεων * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Ενημερωτικό έντυπο – χάρτης Λονδίνου * Φ.Π.Α. Αναχωρήσεις: Nοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου
  • Ντουμπάϊ – ‘Αμπου Ντάμπι ομαδικό ταξίδι 6 ημερών

    Διάρκεια : 6 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση * 5 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο * Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα * Σαφάρι στην έρημο με jeep  4Χ4 και BBQ γεύμα * Ολοήμερη εκδρομή στο Α. Ντάμπι με γεύμα Μεταφορές απο/προς αεροδρόμιο Ντουμπάι * Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων * Ταξιδιωτική Ασφάλιση * ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
  • Ριβιέρα Μάγια – Μεξικό ατομικό ταξίδι 9 ημέρες – 7 νύχτες

    Διάρκεια : 9 ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια με Wamos Air τσάρτερ πτήσεις (Boeing 747-400 Jumbo) ΜΑΔΡΙΤΗ/ΚΑΝΚΟΥΝ/ΜΑΔΡΙΤΗ * Φόρους αεροδρομίου & Ταξιδιωτική Ασφάλεια * Μεταφορές με πούλμαν : αεροδρόμιο / ξενοδοχείο / αεροδρόμιο * 7 διανυκτερεύσεις «all inclusive» : Πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδυνό, σνακ, απεριόριστα αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, καθημερινή πρωϊνή και βραδυνή ψυχαγωγία με θεματικά σόους στο σαλόνι του ξενοδοχείου, ντίσκο, (καζίνο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία) * Υπηρεσίες Τοπικού αγγλόφωνου αντιπρόσωπου της Wamos Tours * Δωρεάν Παροχές στους Νεόνυμφους με την επίδειξη πιστοποιητικού γάμου (ανάλογα το Ξενοδοχείο) * Πολλές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία: όλα τα θαλάσσια σπορ, γκολφ, τένις, beach-voley, snorkel, καταδύσεις, κ.λ.π.

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!