Μπαλί – Μπανγκόκ – Πουκέτ – Σιγκαπούρη Ομαδικό ταξίδι 16 ημερών

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την QATAR AIRWAYS ή με την ETIHAD AIRWAYS * Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Πουκετ- Μπανγκόκ) * Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Σιγκαπούρη) * Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Σιγκαπούρη-Μπαλί) * (05) Πέντε Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Πουκετ * (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ * (02) Δυο Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη * (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Μπαλί * 13 Πρωινά στα ξενοδοχεία σας * Εκδρομές στο Πουκετ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα * Εκδρομές στην Μπανγκόκ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα * Εκδρομές στην Σιγκαπούρη όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα * Εκδρομές στο Μπαλί όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα * Μεταφορές στο Πουκετ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα * Μεταφορές στη Μπανγκόκ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα * Μεταφορές στην Σιγκαπούρη Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα * Μεταφορές στο Μπαλί Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα *  Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί * Ελληνόφωνος Αρχηγός/ Συνοδός του γραφείου μας  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο νησί της Ταϋλάνδης ΠΟΥΚΕΤ μέσω ενδιάμεσου σταθμού . Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση στα δωμάτια . Διανυκτέρευση .

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για το Γύρο του Νησιού Μισής Μέρας . Θα επισκεφτούμε το Kata View point, το ακρωτήρι Prompthep , τον αρχαίο ναό της Chalong, το εργοστάσιο κάσιους και την παλιά πόλη (phuket town) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια από τα καλύτερα νυχτερινά θεάματα του νησιού, το "Phuket Fantasea Show"- ένα τρίωρο υπερθέαμα εμπνευσμένο από την κουλτούρα και την ιστορία της Ταϊλάνδης. Το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με τα χολιγουντιανά εφε, τα ακροβατικά, τα πυροτεχνήματα και τις εντυπωσιακές φιγούρες 30 και πλέον ελεφάντων κάνουν το Phuket Fantasea Show μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή . Για σήμερα σας προτείνουμε την ολοήμερη εκδρομή στο κόλπο Πανγκ Να & το νησί του James Bond: αναλυτικά η προαιρετική εκδρομή : Κατευθυνόμαστε 75 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Πουκετ, στο μαγευτικό κόλπο του Πανγκ Να που θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα της χώρας. Η τοποθεσία είναι γνωστή ανά την υφήλιο για τα γυρίσματα της ταινίας "James Bond:O άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι" με τους Roger Moore και Christopher Lee. Παρατηρείστε την πυκνή βλάστηση κατά την διαδρομή και φωτογραφηθείτε με φόντο το Κoh Tapu και τους πελώριους ασβεστολιθικούς βράχους που απαρτίζουν το μυστηριώδες τοπίο. Στη συνεχεία, θα περιηγηθούμε με κανό 25 λεπτά μέσα στις σπηλιές και τέλος θα γευματίσουμε στο Koh Pannyi(γνωστό ως το χωριό των τσιγγάνων της θάλασσας), ένα ψαροχώρι εξολοκλήρου χτισμένο πάνω σε πασσάλους Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή . Για σήμερα σας προτείνουμε τις παρακάτω προαιρετικές εκδρομές : 1)Ολοήμερη εκδρομή στα νησιά Πι Πι (Γεύμα περιλαμβάνεται) 2)Πακέτο Αναζωογόνησης Spa (υπάρχουν πολλά προγράμματα) Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην πισίνα ή την παραλία , χαλάρωση και ίσως κάποιο massage ή spa . Θα υπάρξει και πρόταση από τον αρχηγό μας για προαιρετική εκδρομή σε ένα πολύ όμορφο ορφανοτροφείο ελεφάντων για να θαυμάσετε και να καβαλικέψετε τους υπέροχους αγαθούς γίγαντες . Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση για την πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Άφιξη , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα ή για ξεκούραση. Θα γίνει και πρόταση από τον αρχηγό μας για κάποια προαιρετική εκδρομή ανάλογα με τον χρόνο που θα έχετε στην διάθεση σας . Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή Μισής Ημέρας στο Μεγάλο Παλάτι τον πιο σημαντικό ναό της Μπανγκόκ όπου θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων To Wat Pho ήταν το πρώτο κέντρο δημόσιας παιδείας στη χώρα και πολλοί το θεωρούν το πρώτο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ταϊλάνδη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στην Πατπόνγκ την διάσημη νυχτερινή αγορά της Πρωτεύουσας και επίσκεψη σε sex show για τους πιο τολμηρούς . Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για την εκπληκτική εκδρομή με ορμητήριο την πρωτεύουσα της χώρας . Θα κατευθυνθούμε σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από την Μπανγκόκ προς την περιοχή Ratchaburi για να θαυμάσουμε την αυθεντική Μεγάλη Πλωτή Αγορά διάσημη για τις παραδοσιακές πλωτές φρουταγορές της . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ .Πτήση από την Μπανγκόκ για την Σιγκαπούρη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη βόλτα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη της Σιγκαπούρης. Θα επισκεφτούμε την κινέζικη συνοικία και τον Ινδουιστικό ναό της , το διάσημο ποτάμι της, το άγαλμα του ιδρυτή , τους βοτανικούς κήπους της και τον περίφημο λόφο της με το σύμβολο της χώρας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στον εμπορικό δρόμο Orchard road. Διανυκτέρευση.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και Πτήση για το κοσμοπολίτικο Μπαλί. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη βόλτα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στο Μπαλί. Θα επισκεφτούμε την παραλία Kuta , την περιοχή με τα εστιατόρια Jimbaran και το πολύ όμορφο Ubud. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για παραλία ή βόλτα . Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα .Check out από τα δωμάτια στις 12:00 .Εφόσον κάποιος θέλει να κρατήσει το δωμάτιο μέχρι αργά πρέπει να το πληρώσει στο ξενοδοχείο επι τόπου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και Πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Άφιξη στην Αθήνα

Πτήσεις

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ :
QR 204 ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΧΑ      1240 1750  
QR 842 ΝΤΟΧΑ ΠΟΥΚΕΤ     1930 0550  
ΠΟΥΚΕΤ ΜΠΑΝΓΚΟΚ          OPERATED BY domestic airline   
ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ    OPERATED BY domestic airline   
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΠΑΛΙ          OPERATED BY domestic airline
QR 961 ΜΠΑΛΙ ΝΤΟΧΑ       0045 0550   
QR 203 ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ      0715 1125  

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

3 επιλογές ξενοδοχείων και τιμών στο ΠΟΥΚΕΤ
ΜΠΑΝΓΚΟΚ : Salil Hotel Sukhumvit Soi 8****   ή παρόμοιο
1η επιλογή ΠΟΥΚΕΤ : Aspery Hote***   ή παρόμοιο
2η επιλογή ΠΟΥΚΕΤ : Deevana Plaza Phuket****   ή παρόμοιο
3η επιλογή ΠΟΥΚΕΤ : Amari Phuket*****   ή παρόμοιο
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ : Orchard Parade****   ή παρόμοιο
ΜΠΑΛΙ : Ramada Encore Bali Seminyak****   ή παρόμοιο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

ΤΙΜΕΣ
1η επιλογή ξενοδοχείου στο ΠΟΥΚΕΤ : Κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : Ρωτήστε μας
2η επιλογή ξενοδοχείου στο ΠΟΥΚΕΤ : Κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : Ρωτήστε μας
3η επιλογή ξενοδοχείου στο ΠΟΥΚΕΤ : Κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : Ρωτήστε μας

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την QATAR AIRWAYS ή με την ETIHAD AIRWAYS
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Πουκετ- Μπανγκόκ)
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Σιγκαπούρη)
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Σιγκαπούρη-Μπαλί)
 (05) Πέντε Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Πουκετ
 (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ
 (02) Δυο Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη
 (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Μπαλί
 13 Πρωινά στα ξενοδοχεία σας
 Εκδρομές στο Πουκετ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στην Μπανγκόκ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στην Σιγκαπούρη όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στο Μπαλί όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Μεταφορές στο Πουκετ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στη Μπανγκόκ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στην Σιγκαπούρη Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στο Μπαλί Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 Ελληνόφωνος Αρχηγός/ Συνοδός του γραφείου μας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι Αεροδρομίων , φιλοδωρήματα (450 euro)
 Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων
 Προαιρετικές εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 Τοπικοί φόροι Ινδονησίας / περίπου 10 euro / πληρώνονται κατά την αναχώρηση σας
ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

Σημειώσεις:

* Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.
ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ (από 10 και άνω) , ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 80 € ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ.
* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .
* Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Μπαλί – Μπανγκόκ – Πουκέτ – Σιγκαπούρη Ομαδικό ταξίδι 16 ημερών
Διάρκεια: 16 ημέρες
Τοποθεσία: Ασία – Asia, Ταϊλάνδη – Thailand, Σιγκαπούρη – Singapore, Ινδονησία – Indonesia, Πούκετ – Phuket, Μπανγκόκ – Bangkok, Μπαλί – Bali

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την QATAR AIRWAYS ή με την ETIHAD AIRWAYS
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Πουκετ- Μπανγκόκ)
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Μπανγκόκ- Σιγκαπούρη)
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με εσωτερική εταιρεία (Σιγκαπούρη-Μπαλί)
 (05) Πέντε Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Πουκετ
 (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ
 (02) Δυο Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη
 (03) Τρεις Νύχτες Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Μπαλί
 13 Πρωινά στα ξενοδοχεία σας
 Εκδρομές στο Πουκετ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στην Μπανγκόκ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στην Σιγκαπούρη όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Εκδρομές στο Μπαλί όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 Μεταφορές στο Πουκετ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στη Μπανγκόκ Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στην Σιγκαπούρη Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Μεταφορές στο Μπαλί Αεροδρόμιο -Ξενοδοχείο-Αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο όχημα
 Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 Ελληνόφωνος Αρχηγός/ Συνοδός του γραφείου μας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι Αεροδρομίων , φιλοδωρήματα (450 euro)
 Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων
 Προαιρετικές εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 Τοπικοί φόροι Ινδονησίας / περίπου 10 euro / πληρώνονται κατά την αναχώρηση σας
ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

  • Μπανγκόκ Ταϊλάνδη 7 ημέρες με Qatar Airways ατομικό ταξίδι

    Διάρκεια : 7 ημέρες
     Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την QATAR AIRWAYS * Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου * Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις (όπου αναγράφεται) * Περίοδος αναχωρήσεων από 01 Νοεμβρίου ως και 31 Μαρτίου (η τελευταία διανυκτέρευση)
  • Μπανγκόκ Ταϊλάνδη 8 ημέρες ατομικό ταξίδι

    Διάρκεια : 8 ημέρες
    Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την SCOOT AIRLINES (με αποσκευή) * Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις (όπου αναγράφεται) * Αναχώρηση από 01 Απριλίου ως και 31 Οκτωβρίου (η τελευταία διανυκτέρευση)
  • Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ 11 ή 12 ημέρες ατομικό ταξίδι

    Διάρκεια : 11-12 ημέρες
    Το πραγματικό Πανόραμα της Βόρειας Ταϋλάνδης σε 7 νύχτες και η πρωτεύουσα σε 2 νύχτες * Αγιουταγια – Πιτσανουλοκ – Σουκοταϊ – Σρι Σατσαναλαϊ – Πραε – Τσιανγκ Ραϊ – Τσιανγκ Μαϊ – Λαμπανγκ -Τακ – Λοπμπουρι – Μπανγκοκ * Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Etihad Airways ή με την Turkish Airlines * 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα * 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα * 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα * 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα * 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα * 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα Πρωινό καθημερινά * 7 Γεύματα / Δείπνα * Μεταφορές / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα * Τοπικός έμπειρος αγγλόφωνος ξεναγός – συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Μπανγκόκ – Σαμούι – Πούκετ 12 ημέρες ατομικό ταξίδι

    Διάρκεια : 12 ημέρες
    Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης  με την Etihad Airways ή την Qatar Airways * Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης  με τοπική εταιρεία Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου * Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις * Περίοδος αναχωρήσεων από 01Απριλίου ως και 31 Οκτωβρίου (η τελευταία διανυκτέρευση)
  • Σαμούι – Πούκετ – Μπανγκόκ Ταϊλάνδη 14 ή 15 ημέρες ατομικό ταξίδι

    Διάρκεια : 14 ή 15 ημέρες
    Αεροπορικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την TURKISH AIRLINES W class) * Αεροπορικά εσωτερικά Εισιτήρια Οικονομικής Θέσης με την BANGKOK AIRWAYS * Διαμονή στα επιλεγμένα Ξενοδοχεία του τιμοκατάλογου * Πρωινό Καθημερινά όσες οι διανυκτερεύσεις * Περίοδος αναχωρήσεων από 01 Νοεμβρίου ως και 31 Μαρτίου (η τελευταία διανυκτέρευση)

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!