Ταξίδια > Νορβηγία – Norway

Πληροφορίες για Νορβηγία

Το Βασίλειο της Νορβηγίας είναι χώρα της Ευρώπης στο δυτικό μέρος της Σκανδιναβίας. Συνορεύει με τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Ρωσία στην ξηρά, ενώ τα θαλάσσια σύνορά της είναι με τη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η χώρα έχει επίμηκες σχήμα και η ακτογραμμή της εκτείνεται κατά μήκος του Ατλαντικού ωκεανού, συμπεριλαμβάνοντας και τα περίφημα Φιορδ. Διατηρεί τρεις υπερπόντιες κτήσεις, το μικρό νησί Γιαν Μαγιέν και το νησιωτικό σύμπλεγμα Σβάλμπαρντ (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Μπγιέρνεγια) στον Αρκτικό ωκεανό και το ακατοίκητο ηφαιστειογενές νησί Μπουβέ στον νότιο Ατλαντικό. Έχει επίσης εδαφικές διεκδικήσεις στην Ανταρκτική, το Νησί του Πέτρου Α’ και την Γη της Βασίλισσας Μάουντ.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη

Ξενοδοχεία στις οικονομικότερες τιμές!

Κάντε κλικ εδώ και κάντε κράτηση στα καλύτερα ξενοδοχεία στις φθηνότερες τιμές της αγοράς γι αυτόν τον προορισμό!


    Search for Hotels

    Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

    • Άλεσουντ – Geiranger – Μπέργκεν – Όσλο Νορβηγία 9 ημέρες ατομικό ταξίδι

      Διάρκεια : 9 ημέρες
      Ο απίστευτος "Δρόμος του Ατλαντικού" . Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Όσλο - Aλεσούντ – Όσλο - Αθήνα * Φόρους αεροδρομίων * Διαμονή σε ξενοδοχεία A κατηγορίας για επτά διανυκτερεύσεις σε ¨Αλεσουντ, Μπέργκεν και Όσλο * Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα της hurtigruten Molde – Bergen * Πρωινό μπουφέ καθημερινά * Ολοήμερη εκδρομή στο Γκεϊράνγκερ * Ολοήμερη εκδρομή στον "Δρόμο του Ατλαντικού" * Ημερησία εκδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο που περιλαμβάνει: Εισιτήρια λεωφορείου, τραίνου, οδοντωτού, φέρι Gudvnagen - Flam * Αγγλόφωνη ξενάγηση στο Όσλο * Μεταφορά της αποσκευής σας από το Μπέργκεν στο ξενοδοχείο στο Όσλο.

    Σύνολο: 1 ταξίδι .    Εμφανίζονται 1 - 1 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

    Φύγαμε!!

    Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!