Ταξίδια > Μαρόκο – Morocco

Πληροφορίες για Μαρόκο

Το Μαρόκο είναι μια αραβική, μουσουλμανική χώρα της Βόρειας Αφρικής. Το πολίτευμά του είναι η Συνταγματική Μοναρχία και έχει έκταση 446.550 τ.χλμ. και πληθυσμό 33.540.000, (επίσημη εκτίμηση 2015). Βρίσκεται στην Βορειοδυτική άκρη της Αφρικής και συνορεύει ανατολικά με την Αλγερία, νότια με την Μαυριτανία και βόρεια με την Ισπανία. Δυτικά βρέχεται από τον Ατλαντικό ωκεανό, ενώ στο βορρά από την Μεσόγειο. Στο βόρειο άκρο του βρίσκεται η μια πλευρά από τα στενά του Γιβραλτάρ, σε απόσταση 8 χλμ. από την Ισπανία. Το Μαρόκο διοικεί το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Σαχάρας, που όμως από το 1976 έχει ανακηρυχτεί ανεξάρτητο κράτος και αναγνωρίζεται από 46 κράτη στον κόσμο. Πρωτεύουσα του Μαρόκου είναι το Ραμπάτ.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη
Εμφάνιση
Κανονική Βράδυ Family Fest Open dark Riverside Ozan
Η Τοποθεσία μου Πλήρης Οθόνη

Ξενοδοχεία στις οικονομικότερες τιμές!

Κάντε κλικ εδώ και κάντε κράτηση στα καλύτερα ξενοδοχεία στις φθηνότερες τιμές της αγοράς γι αυτόν τον προορισμό!


  Search for Hotels

  Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

  • Καζαμπλάνκα Μαρόκο (Πανόραμα Νότου) ομαδικό ταξίδι 10 ημερών

   Διάρκεια : 10 ημέρες
   Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή μέσω ενδιάμεσου σταθμού * Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο *  Μεταφορές από/ προς τα αεροδρόμια εξωτερικού *  Ξεναγήσεις /εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω * Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός /συνοδός * Τοπικοί ξεναγοί & Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου * Είσοδοι σε μουσεία /μνημεία * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Ενημερωτικά έντυπα
  • Αυτοκρατορικό Μαρόκο Καζαμπλάνκα Φέζ Μαρακές 7 ημέρες ομαδικό ταξίδι

   Διάρκεια : 7 & 8 Μέρες ημέρες
    Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με Alitalia * Διαμονή και διατροφή όπως αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο * Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού *  Ξεναγήσεις/εκδρομές όπως αναφέρονται ανωτέρω *  Δώρο φολκλορική βραδυά με ποτό * Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός *  Τοπικοί ξεναγοί * Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου * Είσοδοι σε μουσεία/μνημεία * Ασφάλεια αστικής ευθύνης * Ενημερωτικά έντυπα

  Σύνολο: 2 ταξίδια .    Εμφανίζονται 1 - 2 Δείτε όλα τα ταξίδια γι' αυτόν το προορισμό

  Φύγαμε!!

  Δεν είναι αυτό πού ψάχνεις; Αναζήτησε ξανά

  30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!