Πανόραμα Δυτικής Κούβας Αβάνα Σιενφουέγκος Βαραδέρο 9 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

 Διαμονή στα Ξενοδοχεία Nacional 5*/Jagua 4*/ Grand Memories Varadero 5* (Πρωινό στην Αβάνα, Ημιδιατροφή στο Σιενφουέγκος και All inclusive στο Βαραδέρο ) * Αεροπορικά εισιτήρια * Όλες τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξεναγήσεις και εκδρομές του προγράμματος  Υπηρεσίες ελληνόφωνου ξεναγού.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Συγκέντρωση στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος (σημειώστε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης) και αναχώρηση με προορισμό την Αβάνα. Εκεί θα σας περιμένει η ξεναγός μας στην Κούβα που θα σας συνοδεύσει στο ξενοδοχείο σας, τακτοποίηση στα δωμάτια σας και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχωρούμε για τη μεστή και κατατοπιστική ξενάγηση μας στην πιο όμορφη πόλη της Καραϊβικής. Θα ξεκινήσουμε από την Πλατεία της Επανάστασης με τις τεράστιες προσωπογραφίες του Τσε Γκεβάρα και του Καμίλο Σιενφουέγκος. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο της Αβάνας, θα διασχίσουμε τη "σύγχρονη" συνοικία του Βεδάδο με την κεντρική πλατεία Copelia και την περίφημη παραλιακή λεωφόρο Malecón, θα καταλήξουμε στο Καπιτώλιο, πιστό αντίγραφο αυτού στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η περιήγηση μας αλλάζει ρυθμό και μπαίνουμε στην Habana Vieja ή Παλιά Αβάνα, πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας και προστατευόμενη από την UNESCO από το 1982, η οποία φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα αποικιακά κτίρια στην καραϊβική. Θα ξεναγηθούμε στο μουσείο του ρουμιού όπου μας προσφέρεται ποτό, θα επισκεφτούμε τη μοναδική ελληνική ορθόδοξη εκκλησία της Καραϊβικής τον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια περπατώντας θα δούμε την Πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης (Plaza de San Francisco de Asís) την Παλιά Πλατεία (Plaza Vieja) και την Πλατεία των Όπλων (Plaza de Armas). Είσοδος στην εντυπωσιακή Μικρογραφία της Παλιάς Αβάνας (Maqueta de La Habana Vieja) και τέλος θα συνεχίσουμε προς την Καθεδρική Πλατεία (Plaza de la Catedral), τον «ναΐσκο» Templete και το Castillo de La Fuerza Real. Θα τελειώσουμε τη βόλτα μας με επίσκεψη στο πειρατικό φρούριο Ελ Μόρο, σε θέση περιωπής στην είσοδο του λιμανιού και με μαγευτική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας.

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την μαγευτική κοιλάδα Βινιάλες (Viñales) στη δυτικότερη επαρχία της Κούβας, το Πινάρ δελ Ρίο (Pinar del Río), όπου καλλιεργούνται τα καπνά για τα καλύτερα πούρα στον κόσμο. Επίσκεψη σε εργοστάσιο πούρων για να δούμε από κοντά την επεξεργασία τους. Η βόλτα μας στην κοιλάδα του Βινιάλες θα σας μείνει αξέχαστη: πράσινοι βελούδινοι λοφίσκοι, γνωστοί με το όνομα mogotes (μογκότες) που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, ξεπηδούν από την κοιλάδα, κατάφυτοι και σχεδόν απόκοσμοι... πανύψηλα φοινικόδεντρα, καταρράκτες και υπόγειες σπηλιές με ποτάμια συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Επίσκεψη στην τεράστια Τοιχογραφία της Προϊστορίας (Mural de la Prehistoria) και στη Σπηλιά Του Ινδιάνου (Cueva del Indio) για να διασχίσουμε με μικρή βάρκα το υπόγειο ποτάμι της. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο σ`ένα μοναδικό περιβάλλον με ζωντανή μουσική. Επιστρέφοντας στην Αβάνα, θα κάνουμε μια στάση στο παρατηρητήριο Λος Χασμίνες (Los Jazmines) με τη μαγευτική θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα του Βινιάλες. Άφιξη στην Αβάνα.

Πρωινό και στη συνέχεια ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε... εμείς απλώς θα «κλέψουμε» λίγο από τον χρόνο σας, προσφέροντας σας μία ανεπανάληπτη βόλτα με αυτοκίνητα-αντίκες στο καταπράσινο, εξωτικό δάσος της Αβάνας. Επισκεφθείτε το μεγάλο παζάρι της πόλης όπου θα βρείτε κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα κατασκευασμένα από ξύλο, κουκούτσια φρούτων και λαχανικών, δέρμα και δόντια κροκοδείλου, παπιέ μασέ ή πηλό, αλλά και έργα ζωγραφικής τέχνης. Περπατήστε στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, πιείτε ένα φρέσκο χυμό από "φρούτα μπόμπα" (η γνωστή σε μας παπάγια) ή "γκουαγιάμπα" υπό τους ήχους ενός νοσταλγικού σον ή μπολέρο, και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας περπατώντας κατά μήκος της περίφημης παραλιακής λεωφόρου Malecón, αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα και τον ήλιο να χάνεται στη θάλασσα σε μια πανδαισία χρωμάτων.

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χερσόνησο Ζαπάτα . Στο «Λα Μπόκα», την είσοδο των καναλιών που οδηγούν στη λίμνη, βρίσκεται η «Φάρμα Αναπαραγωγής Κροκοδείλων» που θα επισκεφτούμε. Τα ζώα αυτά, σημαντικό κομμάτι της άγριας πανίδας της Κούβας, προστατεύονται στο φυσικό τους περιβάλλον από το ανεξέλεγκτο κυνήγι. Αναχώρηση για τη Σάντα Κλάρα, πόλη που σχετίστηκε άμεσα με τον μεγάλο επαναστάτη σύμβολο Τσέ Γκεβάρα. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο και Μουσείο του Τσε στο Πάρκο Λεόνσιο Βιντάλ .Αναχώρηση για το Σιενφουέγκος, πόλη χτισμένη το 1819 από Γάλλους άποικους και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με στάση στην κεντρική πλατεία με το κατάλευκο άγαλμα της θεάς Αθηνάς, όπου δεσπόζουν το Θέατρο Tomas Terry, το Δημαρχείο και το κλασσικό κτήριο του Πανεπιστημίου. Άφιξη στο ξενοδοχείο σας, πάνω στη θάλασσα, στη στενή χερσόνησο της «Punta Gorda» και περιήγηση στο διπλανό “Palacio del Valle”, ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο 100 ετών, αρχιτεκτονικό αριστούργημα, συγκέρασμα ρομαντικής, γοτθικής, ενετικής και μαυριτανικής τεχνοτροπίας. Από τα κελάρια και τα επιβλητικά σαλόνια, θα ανεβούμε στην ταράτσα του Παλατιού, όπου η θέα της πόλης και του ηλιοβασιλέματος μαγεύει. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας, και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Πρωινό. Αναχώρηση για το γραφικό Τρινιδάδ, πόλη που ίδρυσαν οι Ισπανοί στις αρχές του 16ου αιώνα, ανακηρυγμένο ως παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO το 1986. Επίσκεψη στην κεντρική πλατεία (Πλάσα δε Άρμας), περιστοιχισμένη από αποικιακά κτίρια, στο «Μουσείο Cantero» και στο παραδοσιακό καφενείο La Canchánchara, όπου θα απολαύσουμε το τοπικό ποτό από ρούμι, μέλι και λεμόνι που έδιναν οι αποικιοκράτες στους σκλάβους για να πάρουν δυνάμεις. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη μαγευτική παραλία του Βαραδέρο (Varadero) . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο.

Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κούβας. Προσφέρονται διάφορες προαιρετικές θαλάσσιες δραστηριότητες, ή μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το τοπικό παζάρι ή να επισκεφθείτε το δελφινάριο. Σημειώστε ότι όλα τα γεύματα και τα ποτά στο ξενοδοχείο σας περιλαμβάνονται στην τιμή. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Κάγιο Μπλάνκο με κολύμπι με δελφίνια: Αναχώρηση με καταμαράν για το ερημονήσι του Κάγιο Μπλάνκο (Cayo Blanco ή αλλιώς λευκό νησάκι). Στάση καθ’οδόν σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο, όπου θα σας δοθεί χρόνος και εξοπλισμός (μάσκες, προσωπικοί αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα) για να εξερευνήσετε τον ύφαλο και την πολύχρωμη υποβρύχια φύση γύρω του. Στάση επίσης σε ένα περιφραγμένο χώρο μεσοπέλαγα, όπου φιλοξενούνται δελφίνια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κολυμπήσετε μαζί τους. Στο Κάγιο θα έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο ή ηλιοθεραπεία. Συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με φρέσκα ψάρια, αστακούς και άλλα θαλασσινά ψητά στα κάρβουνα. Επιστροφή στο Βαραδέρο με ρούμι, σάλσα και πολύ κέφι και χορό…!

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βουτιά. Στην συνέχεια αναχωρούμε με τη γλυκόπικρη γεύση της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Αβάνας , από όπου θα πάρουμε την πτήση μας της επιστροφής.

Άφιξη σε ενδιάμεσο ευρωπαϊκό σταθμό και στη συνέχεια, στην Αθήνα.

Κούβα

Η Δημοκρατία της Κούβας είναι νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής που αποτελείται από το ομώνυμο νησί (το μεγαλύτερο στις Μεγάλες Αντίλλες), την Ίσλα δε λα Χουβεντούδ, καθώς και μικρότερα νησιά. Βρίσκεται στη βόρεια Καραϊβική, ανάμεσα στην Καραϊβική Θάλασσα, τον Κόλπο του Μεξικού και τον Ατλαντικό ωκεανό. Η Κούβα βρίσκεται νότια των ΗΠΑ και των νήσων Μπαχάμες, δυτικά των Τερκς και Κέικος και της Αϊτής και ανατολικά του Μεξικού. Οι Κέιμαν Νήσοι και η Τζαμάικα βρίσκονται νότια της Κούβας.

Η Κούβα είναι η πολυπληθέστερη χώρα στην Καραϊβική. Ο πολιτισμός και τα έθιμά της αντλούνται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων της περιόδου της ισπανικής αποικιοκρατίας, της μεταφοράς σκλάβων από την Αφρική και, σε μικρότερο βαθμό, της γειτνίασης με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νησί έχει τροπικό κλίμα το οποίο μετριάζεται από τη θάλασσα που το περιβάλλει. Τα θερμά ρεύματα της θάλασσας της Καραϊβικής και η θέση της Κούβας ανάμεσα σε μεγάλα θαλάσσια σώματα προκαλούν συχνά καταιγίδες.

Η περιοχή ανακαλύφθηκε από τον Χριστόφορο Κολόμβο το 1492 και αποικήθηκε κατά τους επόμενους αιώνες ως τμήμα της Ισπανικής Αποικιακής Αυτοκρατορίας. Στο τέλος του 19ου αιώνα μια σειρά από εξεγέρσεις, στις οποίες ενεπλάκησαν και οι Ηνωμένες Πολιτείες έληξαν με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της περιοχής το 1898. Μετά από πολιτικές περιπέτειες, το 1959, επικρατεί η Κουβανική Επανάσταση, όπου ο Φιδέλ Κάστρο επικεφαλής ανταρτών ανατρέπει την φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Φουλχένσιο Μπατίστα. Το γεγονός αυτό θεωρείται σταθμός στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής, ενώ από το 1962 οι Ηνωμένες Πολιτείες διατηρούν οικονομικό και εμπορικό εμπάργκο κατά της Κούβας.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

ΤΒΑ

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

Nacional 5*/Jagua 4*/ Grand Memories Varadero 5*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

Ενήλικας: Ρωτήστε μας

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

 Διαμονή στα Ξενοδοχεία Nacional 5*/Jagua 4*/ Grand Memories Varadero 5* (Πρωινό στην Αβάνα, Ημιδιατροφή στο Σιενφουέγκος και All inclusive στο Βαραδέρο )
 Αεροπορικά εισιτήρια
 Όλες τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξεναγήσεις και εκδρομές του προγράμματος
 Υπηρεσίες ελληνόφωνου ξεναγού.

Δεν περιλαμβάνονται:

 Φόροι αεροδρομίων, ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σύμφωνα και βίζα 654,00 ευρώ
 Όλα τα γεύματα που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα & Αλκοολούχα ποτά
 Προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις
 Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, προσωπικά έξοδα κλπ.)

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές ισχύουν και για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων , η εκδρομή όμως πραγματοποιείται ακόμα και με 2 άτομα με επιβάρυνση
    στο πακέτο
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες
    δραστηριότητες/εκδρομές..
    (η έκδοση Βίζας και ασφάλειας ιατροφαρμακευτικής κάλυψης είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις αρχές της Κούβας και μπορείτε να προμηθευτείτε και μόνοι σας , αντίστοιχα είτε από την Πρεσβεία της Κούβας η από ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής σας )

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου
Φωτοτυπία διαβατηρίου
(η έκδοση Βίζας και ασφάλειας ιατροφαρμακευτικής κάλυψης είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις αρχές της Κούβας και μπορείτε να προμηθευτείτε και μόνοι σας , αντίστοιχα είτε από την Πρεσβεία της Κούβας η από ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής σας)

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






Verification Captcha
* Απαιτείται

Ταξίδι: Πανόραμα Δυτικής Κούβας Αβάνα Σιενφουέγκος Βαραδέρο 9 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι
Διάρκεια: 9 ημέρες
Τοποθεσία: Αμερική – America, Κούβα – Cuba

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται

 Διαμονή στα Ξενοδοχεία Nacional 5*/Jagua 4*/ Grand Memories Varadero 5* (Πρωινό στην Αβάνα, Ημιδιατροφή στο Σιενφουέγκος και All inclusive στο Βαραδέρο )
 Αεροπορικά εισιτήρια
 Όλες τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξεναγήσεις και εκδρομές του προγράμματος
 Υπηρεσίες ελληνόφωνου ξεναγού.

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι αεροδρομίων, ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σύμφωνα και βίζα 654,00 ευρώ
 Όλα τα γεύματα που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα & Αλκοολούχα ποτά
 Προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις
 Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, προσωπικά έξοδα κλπ.)

Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!