Βιέννη Κρακοβία – Αυστρία Βαρσοβία 6 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις Αθήνα – Βαρσοβία – Βιέννη-Αθήνα με την AEGEAN AIRLINES * Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα * Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά * 3 γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια (περιλαμβανομένου του δείπνου με ζωντανή μουσική) * Έμπειρος συνοδός της εταιρείας μας με εξειδίκευση στον προορισμό. * Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε. * Φ.Π.Α.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

Πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της Πολωνίας.Αφιξη στη Βαρσοβία και ξενάγηση στην παλιά πόλη, η οποία ξανακτίστηκε όπως ακριβώς ήταν πριν την καταστροφή της στον πόλεμο, την κεντρική πλατεία με τα γοτθικού ρυθμού κτίρια, την κοσμική οδό Nowy Swiat, το ιστορικό μνημείο του «Γκέτο», το άγαλμα της Σειρήνας το οποίο αποτελεί σύμβολο της πόλης και το άγαλμα του Σοπέν που στολίζει τους κήπους στο παλιό ανάκτορο Λαζιένκι. Θα δούμε επίσης το περίφημο παλάτι του πολιτισμού δώρο της Σοβιετικής ένωσης στην Πολωνία. Στην απέναντι όχθη του Βιστούλα θα επισκεφθούμε τη λαϊκή συνοικία Πράγα, γνωστή από την ταινία «Ο πιανίστας» και φυσικά θα δούμε το καινούριο υπερσύγχρονο γήπεδο που φιλοξένησε το προηγούμενο καλοκαίρι το EURO 2012.Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση στα δωμάτια. Περίπατος στην παλιά πόλη ή το εμπορικό κέντρο Zloty terrace πάντα με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας.Δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στην παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα Βαρσοβία με στάση στην πόλη Τσεστοχόβα που θα επισκεφθούμε το διάσημο μοναστήρι στον «λαμπερό λόφο» όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της «Μαύρης Παναγιάς» από τον 14ο αιώνα που έφτασε εδώ από την Κωνσταντινούπολη ! Συνεχίζουμε για την Κρακοβία .Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο,τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ, μετά την πρώτη γνωριμία με την παλιά πόλη ,σας προσφέρουμε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο με κουζίνα από τα Καρπάθια όρη συνοδεία βιολιών .

Πρωινό.Σήμερα θα περιηγηθούμε την παλιά πόλη της Κρακοβίας μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς ολόκληρη η πόλη από το 1979. Δεν βομβαρδίστηκε ποτέ και εντυπωσιάζει με την αναγεννησιακή της αρχιτεκτονική , τα μοναστήρια, τα κτήρια του πανεπιστημίου και την μοναδική πλατεία της αγοράς με διαστάσεις 200 χ 200 μέτρα ! Μετά το παλάτι που δεσπόζει στο λόφο της Βάβελ και τον Καθεδρικό ναό με τους τάφους των Πολωνών βασιλέων ,θα επισκεφθούμε το ναό των Φραγκισκανών με τα μοναδικά βιτρό του Στανισλάβ Βισπιάνσκι σε ρυθμό αρ-νουβό .Συνεχίζουμε για το πανεπιστήμιο Γιαγκελόνιαν και την κεντρική πλατεία με τη παλιά αγορά των υφασμάτων και μετά τη στάση στην υπέροχη σοκολατερί Βέντελ περπατάμε τον εμπορικό δρόμο Φλοριάνσκα όπου και το ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι καφέ Γιάμα Μιχαλίκα. Για το τέλος έμεινε η Όπερα και το κομμάτι του παλιού τείχους με την πύλη Φλοριάνσκα και τον ομώνυμο εμπορικό δρόμο.Αναχώρηση γιά την Βιελίτσκα με τα αλατωρυχεία της, τα οποία λειτουργούν εδώ και 700 χρόνια και συμπεριλαμβάνονται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Είναι τα μεγαλύτερα αλατορυχεια της Ευρώπης που σήμερα λειτουργούν ως μουσείο και έχουν περισσότερους από 1.100.000 επισκέπτες ετησίως . Εκκλησίες ,εστιατόρια, λίμνες, έργα τέχνης , αγάλματα, αίθουσες δεξιώσεων και συναυλιών θα συναντήσουμε στη διαδρομή όλα λαξευμένα στο αλάτι !.Επιστροφή στην Κρακοβία, δείπνο σε τοπικό μικροζυθοποιίο με κότσια και φρέσκια μπύρα !Για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε ένα από τα δεκάδες jazz μπαρ της ιστορικής πόλης όπου ένας στους τρεις κατοίκους είναι φοιτητής.

Σήμερα σας προτείνουμε μία μοναδική εκδρομή στην ορεινή κωμόπολη Ζακοπάνε στα Καρπάθια όρη. Σε απόσταση 110 χλμ από την Κρακοβία θα βρεθούμε σε ένα Αλπικό τοπίο με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τα γραφικά ξύλινα εκκλησάκια, την παραδοσιακή κουζίνα με τα υπέροχα τυροκομικά, τη μουσική και το περιβάλλον των ορεσίβιων κατοίκων . Θα δούμε τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του άλματος σκι και φυσικά θα απολαύσουμε τον κεντρικό πεζόδρομο Κρουπόβκι με την ασταμάτητη κίνηση πριν ανέβουμε με το τελεφερίκ στη κοσμοπολίτικη πλαγιά Γκουμπαλόβκα με την ανεπανάληπτη θέα και τις εντυπωσιακές ψησταριές . Επιστροφή στην Κρακοβία και μία σύντομη επίσκεψη στην Εβραϊκή συνοικία Καζιμιέρζ με τις συναγωγές, τα σπίτια των παλιών αστικών Εβραϊκών οικογενειών και την μποέμ ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα δεκάδες μπαράκια σήμερα.

Πρωινό και και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Βιέννη με στάση στο Άουσβιτς. Εκεί θα δούμε από κοντά τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων στη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, το στρατόπεδο εξόντωσης Birkenau καθώς και το μουσείο με τα ντοκουμέντα.Αφιξη στην Βιέννη .Πανοραμική ξενάγηση της πόλης για να δούμε μεταξύ άλλων την περίφημη Όπερα, το νεοκλασικό Κοινοβούλιο , το νεογοτθικό Δημαρχείο , τους αυτοκρατορικούς κήπους , το συγκρότημα του παλατιού Χόφμπουργκ , το μουσείο φυσικής ιστορίας . Στη συνέχεξια θα περπατήσουμε την Ελληνική γειτονιά στο ιστορικό κέντρο πριν φτάσουμε στον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και τους υπέροχους πεζόδρομους με τα καταστήματα και τα περίφημα Βιεννέζικα καφέ όπως οι Ντέμελ και Ζάχερ Μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια.

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής κατευθείαν για την Αθήνα

Βιέννη

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου 2.000.000 κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.

Οι κυριότερες βιομηχανίες της πόλης κατασκευάζουν μηχανήματα, χημικά προϊόντα, έπιπλα, πορσελάνες και υαλικά. Πολύ σημαντικός οικονομικός παράγοντας για την πόλη είναι και ο τουρισμός, καθώς η Βιέννη με τον μεγάλο πλούτο της σε έργα τέχνης, μνημεία, μουσεία αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Τη Βιέννη επίσης επισκέπτονται οι περισσότεροι τουρίστες την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου υπάρχουν πολύ ωραία αξιοθέατα όπως η χριστουγεννιάτικη αγορά της. Επίσης έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ιστορικά μνημεία διαφόρων αυτοκρατόρων όπως η Μαρία Θηρεσία, ο Φραγκίσκος Ιωσήφ Α΄, Μαρία Αντουανέττα, η γυναίκα του Φραγκίσκου Ιωσήφ Σίσσυ κ.ά.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Αυστρία

Η Δημοκρατία της Αυστρίας είναι μεσόγειο κράτος της Κεντρικής Ευρώπης και αποτελεί ομοσπονδία 9 κρατιδίων.

Η Αυστρία συνορεύει με το Λίχτενσταϊν και την Ελβετία δυτικά, την Ιταλία και τη Σλοβενία νότια, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία ανατολικά, τη Γερμανία και την Τσεχία βόρεια. Είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πολωνία

Η Πολωνία, επίσημα Δημοκρατία της Πολωνίας, είναι χώρα της κεντρικής Ευρώπης που συνορεύει με τη Γερμανία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία και τη Ρωσία (συγκεκριμένα με την επαρχία Καλίνινγκραντ, η οποία ανήκει στη Ρωσία). Έχει έκταση 312.679 τ.χλμ. και πληθυσμό 38.485.779 κατοίκους, με βάση στοιχεία για τον Μάρτιο του 2014.

Πρωτεύουσα της Πολωνίας είναι η Βαρσοβία, ενώ άλλες μεγάλες πόλεις είναι η Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Πόζναν, το Γκντανσκ και το Λοτζ. Επίσημη γλώσσα είναι η πολωνική και νόμισμα το ζλότι (σημαίνει χρυσός).

Η Πολωνία έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Μαΐου του 2004 ενώ επιπλέον είναι μέλος του NATO από το 1999, του ΟΗΕ, του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) από το 1996 και του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) από το 1999).

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

aegean_airlines_logo2

 

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ξενοδοχεία

ΒΑΡΣΟΒΙΑ HOTEL RADISSON BLU SOBIESKI 4**** www.radissonblu.com/sobieski-warsaw ή παρόμοιο
ΚΡΑΚΟΒΙΑ Hotel  Golden Tulip Krakow City Centre  4**** www.goldentulipkrakowcitycenter.com ή παρόμοιο
ΒIENNH HOTEL AUSTRIAN TREND ANANAS 4**** www.austria-trend.at/en/hotels/ananas ή παρόμοιο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

Διαφορά Μονοκλίνου:

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις Αθήνα – Βαρσοβία – Βιέννη-Αθήνα με την AEGEAN AIRLINES
Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά
3 γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια (περιλαμβανομένου του δείπνου με ζωντανή μουσική)
Έμπειρος συνοδός της εταιρείας μας με εξειδίκευση στον προορισμό.
Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων 150€
Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία
Εκδρομή στην πόλη Ζακοπανε (κόστος 20€)

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με συγκεκριμένη τιμή δολαρίου 1,30. Οποιαδήποτε συναλλαγματική διάφορα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Στις ομαδικές εκδρομές χρειάζεται ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων για να πραγματοποιηθεί στην αναγραφόμενη τιμή.
  • Αν συμμετάσχουν 10 έως 16 άτομα, υπάρχει επιβάρυνση κατ’ άτομο 100€ για διάρκεια ταξιδιών έως 14 ημέρες και 150€ για ταξίδια διάρκειας 15 ή περισσότερων ημερών.
  • 30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

    Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

    Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
    Ιστοσελίδα :
    Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
    Το καλύτερο γραφείο είστε  
    27/12/2019  
    Author Picture

    Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
    26/12/2019  
    Author Picture

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

    Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
    23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
    Author Picture

    Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

    Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
    20/09/2018  
    Author Picture

    Αλέξανδρε καλημέρα
    Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
    Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
    Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
    Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
    Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!

    Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

     

    Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

    Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται






    Verification Captcha
    * Απαιτείται

    Ταξίδι: Βιέννη Κρακοβία – Αυστρία Βαρσοβία 6 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι
    Διάρκεια: 6 ημέρες
    Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Αυστρία – Austria, Πολωνία – Poland, Βιέννη – Vienna, Κρακοβία – Kraków, Βαρσοβία – Warsaw

    *Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

    Περιλαμβάνονται

    Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις Αθήνα – Βαρσοβία – Βιέννη-Αθήνα με την AEGEAN AIRLINES
    Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
    Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά
    3 γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια (περιλαμβανομένου του δείπνου με ζωντανή μουσική)
    Έμπειρος συνοδός της εταιρείας μας με εξειδίκευση στον προορισμό.
    Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
    Φ.Π.Α.

    Δεν Περιλαμβάνονται

    Φόροι αεροδρομίων 150€
    Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία
    Εκδρομή στην πόλη Ζακοπανε (κόστος 20€)

    Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
    Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
    down-arrow-orange

    Το όνομα σας (*):

    Το επώνυμο σας (*):

    Το email σας (*):

    Το τηλέφωνο σας:

    Ημερομηνία Άφιξης:    

    Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

    Το μήνυμά σας:

    Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

    Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.



    (*) Υποχρεωτικά πεδία

    Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
    FAX: 2103610924
    Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
    Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

    Βρείτε μας στον χάρτη

    Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

    Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

    • Βαρσοβία Πολωνία 4 ημέρες ομαδικό ταξίδι

      Διάρκεια : 4 ημέρες
      Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρσοβία-Αθήνα με LOTAirlines * 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3*, 4*, 5* * Μεταφορές από & προς τ’ αεροδρόμιο * Ελληνόφωνη ξενάγηση στη Βαρσοβία * Κόστος αποσκευής * Ασφάλεια  αστικής ευθύνης

    Προτεινόμενα Ταξίδια

    30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!