Γιορτές στην Πράγα – Κάρλοβι Βάρυ – ∆ρέσδη 5 ημέρες

Αεροπορικά εισιτήρια µε απευθείας ναυλωµένες πτήσεις τηςAegean Airlines * 4 διανυκτερεύσεις µε πρωινό σε ξενοδοχείο 4* ή 4*sup. ή 5* * Μεταφορές από και προς το αεροδρόµιο στην Τσεχία * Ξενάγηση στην Παλιά πόλη της Πράγας * Ξενάγηση στην Καστρούπολη * Ολοήµερη εκδροµή στο ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ µε Ελληνόφωνο ξεναγό * Εκδροµή στην ∆ΡΕΣ∆Η µε Ελληνόφωνο ξεναγό * 1 αποσκευή µέχρι 23 κιλά + 1 χειραποσκευή µέχρι 8 κιλά * Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός. • Ασφάλεια Covid 19 * Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

από 539€

Διαφορά Μονοκλίνου:

από 120€

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ – ∆ΡΕΣ∆Η

Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α Πρωτοχρονιά – Φώτα

5 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :  03/01.
∆ώρο η εκδροµή στην ∆ρέσδη !!!
Η πιο ολοκληρωµένη εκδροµή από άποψη ποιότητας παροχών !!!

1η µέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ- ΠΡΑΓΑ

Αναχώρηση για την Τσεχία. Άφιξη, συνάντηση µε την ξεναγό µας και ξενάγηση στη γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη ∆υτική Βοηµία, γνωστή λόγω των ιαµατικών λουτρών της. Τον 14ο αιώνα ονοµάστηκε ‘’Βασιλική Πόλη’’ από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε ως τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραµµάτων, των τεχνών και της πολιτικής. ∆ιασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδροµο δίπλα στον ποταµό Τέπλα καταλαβαίνουµε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλερ, ο Μπετόβεν ή ο Τσάρος της Ρωσίας περπάτησαν στον ίδιο δρόµο. Στη συνέχεια θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πανέµορφη αυτή πόλη. Αργότερα, θα κατευθυνθούµε προς την πόλη της Πράγας για να παραλάβουµε τα δωµάτια µας και να τακτοποιηθούµε. Το βράδυ µπορείτε να κάνετε µια πρώτη βόλτα στην υπέροχα στολισµένη πόλη της Πράγας. ∆ιανυκτέρευση.

2η µέρα: ΠΡΑΓΑ – ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, ξεκινάµε την ξενάγηση µας στην παλαιά πόλη (Στάρε Μέστο) και στην Μικρή πόλη (Μάλα Στράνα). Θα περπατήσουµε τα γραφικά σοκάκια, περνώντας από το ναό του Αγίου Νικολάου κατευθυνόµαστε µέσω της Γέφυρας του Καρόλου που χτίστηκε τον 14ο αιώνα και διακοσµείται από 32 αγάλµατα φτιαγµένα από τους καλύτερους γλύπτες της Τσεχοσλοβακίας, στην πλατεία της Παλαιάς πόλης για να θαυµάσουµε το περίφηµο Αστρονοµικό ρολόι του 14ου αιώνα, το ∆ηµαρχείο, τον πύργο της πυρίτιδας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο µας και ελεύθερος χρόνος .Για το βράδυ σας προτείνουµε να διασκεδάσετε σε τυπικές Τσέχικες µπυραρίες µε τοπικές σπεσιαλιτέ και µπύρα παραγωγής τους. ∆ιανυκτέρευση.

3 η µέρα: ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρόγευµα στο ξενοδοχείο αναχωρούµε µαζί µε την ξεναγό µας για το µοναστήρι του Στράχωβ και το Λορέττο δύο από τα σηµαντικότερα µνηµεία της Πράγας. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούµε στην µαγευτική Καστρούπολη η οποία απλώνεται πάνω στον λόφο της Μάλα Στράνα και µετά στον επιβλητικό ναό του Αγίου Βίτου και το παρεκκλήσι του Αγίου Βάτσλαβ, προστάτη της χώρας. Μετά θα επισκεφτούµε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τα παλάτια που διέµεναν οι ∆ούκες και οι Βασιλιάδες της Βοηµίας, τον πύργο του Ντάλιµπορ για να καταλήξουµε στο ‘’Χρυσό Σοκάκι’’ το οποίο τον 16ο και 17ο αιώνα αποτελούσε έδρα των αλχηµιστών. Το δροµάκι αποτελείται από µικρά πολύχρωµα σπιτάκια, τα οποία ζωγραφίστηκαν εκ νέου µε φωτεινά χρώµατα τη δεκαετία του ’50. Πολλά από τα σπίτια είναι τώρα καταστήµατα µε σουβενίρ και υπάρχει ένα µουσείο µεσαιωνικού οπλοστασίου µέσα στην πρώην οχύρωση του 14ου αιώνα. Ο αριθµός 22 ανήκε στην αδερφή του συγγραφέα Φραντς Κάφκα, ο οποίος χρησιµοποίησε αυτό το σπίτι για να γράψει τα κείµενα του για περίπου δύο χρόνια. Στη συνέχεια θα έχουµε χρόνο για µια βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. ∆υνατότητα να παρακολουθήσετε παραστάσεις όπερας, ή µία παράσταση του Μαύρου Θεάτρου. ∆ιανυκτέρευση.

4η µέρα: ΠΡΑΓΑ – ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ

Πρόγευµα και ελεύθερη µέρα για να επισκεφθείτε τα µουσεία και της πινακοθήκες που σας ενδιαφέρουν (Εθνικό Μουσείο, Μουσείο Μούχα, Πινακοθήκη κυβιστών, µουσείο παιχνιδιών κ.α ) ή να πραγµατοποιήσετε αγορές ( αντίκες, γκραβούρες, κρύσταλλα Βοηµίας κ.α) ή να συµµετέχετε στην προαιρετική εκδροµή στη παραµυθούπολη της Τσεχίας το Τσέσκυ Κρούµλοβ όπου θα απολαύσετε το επιβλητικό κάστρο του, του οποίου η κατασκευή κράτησε 6 αιώνες, τα περίτεχνα καλντερίµια του, τις χαριτωµένες στοές µε τις ασύµµετρες καµάρες, τους καλλιτεχνικούς κήπους, τα κουκλίστικα σπίτια βαµµένα µε όµορφα απαλά χρώµατα και στολισµένα µε µεγάλης ποικιλίας αρχιτεκτονικά διάκοσµο µε τοιχογραφίες στις προσόψεις που παραπέµπουν σε θέµατα από την αρχαία ελληνική και ρωµαϊκή ιστορία. ∆ιεκδικεί επάξια τον τίτλο της επίσηµης παραµυθούπολης της Βοηµίας. Επιστροφή στην Πράγα και διανυκτέρευση.

5η µέρα: ΠΡΑΓΑ – ∆ΡΕΣ∆Η – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουµε προς την όµορφη πόλη της ∆ρέσδης. Η αίσθηση που προκαλεί η θέα της ∆ρέσδης, είναι αρκετή για να µαγνητίσει αµέσως τον επισκέπτη και να τον τυλίξει µε την µαγεία της. Στην Theaterpatz, την κεντρική πλατεία, στέκει η όπερα Semperoper. Στο Zwinger, το οποίο είναι πολυµουσείο µε έργα του Ραφαήλ, υπάρχουν επίσης πίνακες των Giorgione, Rembrandt, Vermeer, Rubens ακόµα κι ένας του El Greco. Θα θαυµάσουµε την τοιχογραφία από πορσελάνη όλων των ηγεµόνων της Σαξονίας, µεταξύ των οποίων και του Αυγούστου του Μέγα. Η µεγάλη εκκλησία στην πλατεία είναι η λεγόµενη Frauenkirche, που αποτελεί το σύµβολο της πόλης. Επίσης η γέφυρα του Αυγούστου αξίζει το περπάτηµα ως το µνηµείου του Χρυσού Ιππότη. Με το τέλος της ξενάγησης θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στην πόλη. Στην συνέχεια, θα κατευθυνθούµε προς το αεροδρόµιο όπου µε τις ωραιότερες αναµνήσεις θα πετάξουµε στην Αθήνα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

Αναχωρήσεις ∆ίκλινο 1κλινο Παιδικό Ξενοδοχείο
03/01-07/01 Θεοφάνεια 549 669 449 Diplomat 4* ή παρ.
569 709 469 987 4* κεντρ. ή παρ.
589 769 489 Josef 4* κεντρ. ή παρ.
689 949 589 Grandium 5* κεντρ. ή παρ.

 

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Οι τιμές εμφανίζονται ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια µε απευθείας ναυλωµένες πτήσεις της Aegean Airlines.
 • 4 διανυκτερεύσεις µε πρωινό σε ξενοδοχείο 4* ή 4*sup. ή 5*.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόµιο στην Τσεχία.
 • Ξενάγηση στην Παλιά πόλη της Πράγας.
 • Ξενάγηση στην Καστρούπολη.
 • Ολοήµερη εκδροµή στο ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ µε Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εκδροµή στην ∆ΡΕΣ∆Η µε Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • 1 αποσκευή µέχρι 23 κιλά + 1 χειραποσκευή µέχρι 8 κιλά .
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός. • Ασφάλεια Covid 19.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Οι φόροι των αεροδροµίων (190€)
 • Οι είσοδοι στα µουσεία, οι προαιρετικές δραστηριότητες και οι προαιρετικές εκδροµές.

Σημειώσεις:

 • Παιδική τιµή ισχύει για 1 παιδί κάτω των 12 ετών µαζί µε 2 ενήλικες.
 • Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει από τον τοπικό αντιπρόσωπο.
 • Τα αναφερόµενα ονόµατα ξενοδοχείων δύναται να αντικατασταθούν από άλλα της ίδιας κατηγορίας από τον τοπικό αντιπρόσωπο.
 • Το πρόγραµµα πραγµατοποείται και αντιστρόφως ανάλογα µε τις παραπάνω πτήσεις.

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Ενημέρωση Χάρτη

Πράγα

Η Πράγα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα, στην κεντρική Βοημία, έχει 1,2 εκατομμύριο κατοίκους. Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Τσεχία

Η Τσεχία επίσημη ονομασία Τσεχική Δημοκρατία είναι χώρα στην κεντρική Ευρώπη που συνορεύει προς τα βόρεια με την Πολωνία, με τη Γερμανία στα βορειοδυτικά και τα δυτικά, την Αυστρία στα νότια και τη Σλοβακία στα ανατολικά. Έχει έκταση 78.866 τ.χλμ. και πληθυσμό 10.553.843 κατοίκους (εκτίμηση 31-12-2015). Η ιστορική Πράγα, ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, είναι η κύρια και μεγαλύτερη πόλη της. Άλλες μεγάλες πόλεις είναι το Μπρνο, η Οστράβα και το Πίλσεν. Η χώρα αποτελείται από δυο ιστορικές περιοχές, τη Βοημία και τη Μοραβία, τμήμα της Σιλεσίας και μικρά τμήματα που παλιότερα ανήκαν στη νότια Αυστρία.

Μετά το τέλος του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Τσεχοσλοβακία το 1989, κατά τη διάρκεια της ειρηνικής Βελούδινης Επανάστασης, ακολούθησε η διάλυση της Τσεχοσλοβακίας σε δυο κράτη το 1993. Σλοβακία και Τσεχία έχουν παραμείνει στενοί συνεργάτες, ενώ ανήκουν μαζί με άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης στην ομάδα του Βίσεχραντ.

Η Τσεχία είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Μαΐου 2004. Ασκεί την προεδρία της Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου του 2009.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Πτήσεις

Aegean Airlines

03/01 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ 13.00-14.30

07/01 ∆ΡΕΣ∆Η-ΑΘΗΝΑ 19.30-23.00

Επιλογή Κράτησης Εσωτερικών Πτήσεων & Business Class:

Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean ή Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!

Εταιρία : Τουρισμού - Ταξιδιών Cel Tours Α.Ε.
Ιστοσελίδα :
Σύνολο αξιολογήσεων από : All Reviews  5 out of 5 , 124 ψήφοι , 125 reviews
Το καλύτερο γραφείο είστε  
27/12/2019  
Author Picture

Το καλύτερο γραφείο είστε πάντα εξυπηρετικοί και μας βοηθάτε! Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για την ευγένεια και την βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ  
26/12/2019  
Author Picture

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Β.Δ.

Το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες!  
23/08/2019   Βόρεια Ταίλάνδη - Φιλιππίνες   
Author Picture

Αλέξανδρε σου γράφω για να σε ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας για το υπέροχο ταξίδι που μας έφτιαξες στην κάθε λεπτομέρεια του , παρ´ότι γνωρίζουμε ´´ότι δεν ´´είμαστε και οι πιο εύκολοι ταξιδιώτες ! Να σαι καλά και σύντομα στο επόμενο ! Φιλιά!

Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα  
20/09/2018  
Author Picture

Καλημέρα Αλέξανδρε. Ολα ηταν υπεροχα και περασαμε πολυ ομορφα. Αν ο καιρος ηταν καλυτερος θα ηταν ακομα πιο ομορφα. Αν και δε μας χαλασε τοσο και συνεχιζαμε απτοητοι τις διαδρομες και τις εκδρομες μας εμεις.

Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας  
20/09/2018  
Author Picture

Αλέξανδρε καλημέρα
Το ταξίδι ήταν τέλειο τα ξενοδοχεία αρκετά καλά και η διαμονή μας σε Πουκετ και Μπανγκοκ αντίστοιχα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!
Το γραφείο σας μας έβγαλε εμπιστοσύνη καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού μας.
Οι μεταφορές έγιναν όλες με απόλυτη ακρίβεια!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε ξανά σε ένα νέο μας ταξίδι!
Αλέξανδρε επαγγελματίας σε όλα σου!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις μας

 

Γράψτε – αξιολογήστε και εσείς την εμπειρία σας με την Cel Tours

Το emails σας ΔΕΝ δημοσιεύεται


Verification Captcha
* Απαιτείται
από 539€

Ταξίδι: Γιορτές στην Πράγα – Κάρλοβι Βάρυ – ∆ρέσδη 5 ημέρες
Διάρκεια: 5 ημέρες
Τοποθεσία: Ευρώπη – Europe, Τσεχία – Czech Republic, Πράγα – Prague

*Εκτός των αναγραφομένων ημερομηνιών αναχώρησης η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια µε απευθείας ναυλωµένες πτήσεις της Aegean Airlines.
 • 4 διανυκτερεύσεις µε πρωινό σε ξενοδοχείο 4* ή 4*sup. ή 5*.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόµιο στην Τσεχία.
 • Ξενάγηση στην Παλιά πόλη της Πράγας.
 • Ξενάγηση στην Καστρούπολη.
 • Ολοήµερη εκδροµή στο ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ µε Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εκδροµή στην ∆ΡΕΣ∆Η µε Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • 1 αποσκευή µέχρι 23 κιλά + 1 χειραποσκευή µέχρι 8 κιλά .
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός. • Ασφάλεια Covid 19.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Οι φόροι των αεροδροµίων (190€)
 • Οι είσοδοι στα µουσεία, οι προαιρετικές δραστηριότητες και οι προαιρετικές εκδροµές.
Σας αρέσει αυτό το ταξίδι μας;!
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα παρακάτω και σύντομα θα έχετε νέα μας.
down-arrow-orange

Το όνομα σας (*):

Το επώνυμο σας (*):

Το email σας (*):

Το τηλέφωνο σας:

Ημερομηνία Άφιξης:    

Ενήλικοι (*):    Aνήλικοι:  

Το μήνυμά σας:

Να με ενημερώνετε για τα ταξίδια σας μέσω:email  &Έντυπα

Με την αποστολή αυτού του μηνύματος αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου cel.gr.(*) Υποχρεωτικά πεδία

Τηλ.: 21036110072103647843210363248021036290822103642861
FAX: 2103610924
Kεντρικά γραφεία της Cel Tours: Σόλωνος 45 & Ομήρου 4ος όροφος
Τ.Κ:10672 Κολωνάκι – Αθήνα

Βρείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Ταξίδια σε αυτόν τον προορισμό

 • Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Δρέσδη 4 ημερών Ομαδικό Ταξίδι

  Διάρκεια : 4 ημέρες
  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα - Αθήνα με Air Serbia * 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο με ημιδιατροφή * Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο * 1 ολοήμερη ξενάγηση της Πράγας (Παλιά πόλη και Καστρούπολη) * Κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα (για εγγραφές μέχρι και 18/11)  Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ * Ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη * Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός / συνοδός * Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Πράγα Καστρούπολη ( Δρέσδη ) Κάρλοβυ Βάρυ 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

  Διάρκεια : 5 ημέρες
  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Αθήνα Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας * ΔΩΡΟ 3 γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια * Ξενάγηση πόλης & Καστρούπολης με ελληνόφωνο ξεναγό * Εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ * Έμπειρο συνοδό του γραφείου * Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης * Φ.Π.Α
 • Τσεχία – Πράγα 5 ημέρες ομαδικό ταξίδι

  Διάρκεια : 5 ημέρες
  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Αθήνα * Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας * 4 διανυκτερεύσεις στην Πράγα σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό * 2 γεύματα σε τοπικό εστιατόριο * 1 γεύμα στην κρουαζιέρα στο ποταμό Βολτάβα * Ξενάγηση της παλιάς πόλης της Πράγας * Ξενάγηση του Κάστρου της Πράγας * Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ * Ελληνόφωνος συνοδός – Ξεναγός * Ταξιδιωτική ασφάλεια με επιπλέων παροχές * Ενημερωτικά έντυπα * Φ.Π.Α
 • Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Δρέσδη Χριστούγεννα 5 ημέρες Ομαδικό Ταξίδι

  Διάρκεια : 5 ημέρες
   Aεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Αθήνα με ναυλωμένη πτήση Aegean Airlines * 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*-5* επιλογής με πρωινό ή ημιδιατροφή (αναλόγως ξενοδοχείου) * μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο * 2 ξεναγήσεις της Πράγας (Παλιά πόλη και Καστρούπολη) *  κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα * ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ * ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη * Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός / συνοδός * ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προτεινόμενα Ταξίδια

30 χρόνια τώρα σας προσφέρουμε ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς , για διακοπές , χαλάρωση και γαμήλια εξωτικά ταξίδια , ατομικά και ομαδικά στις οικονομικότερες τιμές!