agio pneuma button

kalokairi button

mme button

Κρουαζιέρες

 

Ταξίδια ανά Χώρα

Ταξίδια ανά πόλη

galiko kolegio

 

Θέλω να με ενημερώνετε για τις σούπερ προσφορές σας
Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ 11 ημέρες 1290€
thailand009

Πακέτο: Βόρεια Ταϊλάνδη 11 Ημέρες / 09 Νύχτες
Αναχωρήσεις: 08,16,23/11 | 04/12 | 15,29/01 | 19,29/02 | 04,12,19,26/03

star alliance member egypt logo12229 I qatar logo etihad logo

1290,00

 

tick2 Πρωινό καθημερινά

tick2 7 Γεύματα / Δείπνα

Πρόγραμμα


Το πραγματικό Πανόραμα της Βόρειας Ταϋλάνδης σε 7 νύχτες  και η πρωτεύουσα σε 2 νύχτες
Αγιουταγια – Πιτσανουλοκ – Σουκοταϊ – Σρι Σατσαναλαϊ – Πραε – Τσιανγκ Ραϊ – Τσιανγκ Μαϊ – Λαμπανγκ -Τακ – Λοπμπουρι – Μπανγκοκ

 

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα
1η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η ημέρα ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ - ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ
Άφιξη νωρίς το πρωί της 2ης ημέρας στην Μπανγκόκ και αναχώρηση οδικώς για Πιτσανουλόκ. Πρώτη στάση στην διαδρομή μας θα είναι η Αγιούταγια. Η ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της πόλης που κτίστηκε από 33 βασιλείς σε διάρκεια 400 χρόνων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η πόλη ιδρύθηκε περίπου το 1350 και γύρω στο 1600 ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Ασίας. Θα επισκεφτούμε το διάσημο ιστορικό πάρκο της πόλης ,πράγματι ένα στολίδι πολιτισμού . Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε και τα θερινά ανάκτορα του Βασιλιά όπου θα εντυπωσιαστούμε από την φύση αλλά και από την μαγεία των νερών που θα μας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή της ξενάγησης μας . Αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ . Άφιξη εκεί το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε μια βόλτα στην αγορά της πόλης για να πάρουμε την πρώτη μας εικόνα από την ζωή των ντόπιων .

3η ημέρα ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ - ΣΟΥΚΟΤΑΙ - ΣΡΙ ΣΑΤΣΑΝΑΛΑΙ - ΠΡΑΕ
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Mahathat τον μεγαλύτερο ναό της πόλης και θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. Εκεί θα επισκεφτούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και στην συνέχεια το ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai.Ένα απίστευτο φυσικό τοπίο μαζί με τους παλιούς ναούς της χώρας καθιστούν μοναδικό το τοπίο. Μετά την ξενάγηση μας θα συνεχίσουμε για την πόλη Phrae όπου θα διανυκτερεύσουμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΠΡΑΕ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phrathat Shor hae , τον κεντρικό ναό της περιοχής και θα αναχωρήσουμε για ακόμα πιο Βόρεια. Θα κάνουμε μια στάση στο Baan Prathamjai , ένα σπίτι με σκαλιστές κολώνες από τικ χαρακτηριστικό αξιοθέατο των βορείων περιοχών της χώρας . Μετά το τέλος της επίσκεψης μας συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Τσιάνγκ Ράι .Λίγο πριν φτάσουμε στην πόλη θα κάνουμε μια επίσκεψη στον λευκό ναό Wat Long Khun όπου θα απολαύσουμε την διαφορετικότητα και την σύγχρονη όψη ενός πλέον διάσημου Βουδιστικού Ναού .Στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε να πάτε μια βόλτα στην βραδινή αγορά της πόλης όπου μπορείτε να απολύσετε την αγορά ή να πιείτε το ποτό σας απολαμβάνοντας υπαίθρια shows που διοργανώνει ο δήμος .

5η ημέρα ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ
Μετά το πρωινό μας η μέρα μας θα ξεκινήσει με τις ορεσίβιες φυλές της Ταυλάνδης . Μπαίνοντας μέσα στην φύση θα περπατήσουμε σε ένα χωριό όπου θα δούμε δείγματα των φυλών που ζούν κυρίως στα σύνορα της χώρας .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να φωτογραφίσουμε την γνωστή φυλή με τις μακρυλαίμες γυναίκες (Long Necks - Kayan). Στην συνέχεια θα ανέβουμε το βουνό και θα επισκεφτούμε τους πανέμορφους κήπους των χειμερινών ανακτόρων Doi Tung αγαπημένων της μητέρας του Βασιλιά. Θα συνεχίσουμε οδικώς για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Εκεί είναι τα σύνορα της Ταϊλάνδης, της Βιρμανίας και του Λάος. Θα δούμε την πόλη Τσιάνγκ Σαέν στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Οπίου το οποίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να πάμε μια μικρή κρουαζιέρα στα νερά του διάσημου ποταμού Μεκόνγκ και να περάσουμε απέναντι σε μια μικρή αγορά του Λάος . Αφού περάσουμε ξανά απέναντι στην χώρα της Ταυλάνδης θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας βλέποντας πανέμορφα τοπία και  θα φτάσουμε στο χωριό Μάε Σάι στα σύνορα με την Βιρμανία. Εκεί θα περιπλανηθούμε στην τοπική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο σε παραποτάμιο εστιατόριο με Ταϊλανδικό μενού Η θέση του εστιατορίου είναι μοναδική και συνήθως το δείπνο μας συνοδεύει και ζωντανή μουσική . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι. Στην διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στις θερμές πηγές όπου θα δούμε πως οι ντόπιοι βράζουν τα αυγά πουλιών μέσα σε αυτές και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο Τσιάνγκ Μάι. Πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε την περιοχή με τις βιοτεχνίες η οποία είναι η πηγή όλων των χειροτεχνημάτων της χώρας (εργοστάσιο ξύλου , μεταξωτών)  . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Σήμερα το Δείπνο μας θα είναι απολαυστικό καθώς θα το έχουμε σε ένα παραδοσιακό KANTOKE restaurant της βόρειας περιοχής της χώρας. Έτσι λοιπόν θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά μεζεδάκια απολαμβάνοντας το show χορού και μάχης της Ταυλάνδης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.  Σας προτείνουμε να κάνετε την βόλτα σας στην πολύ όμορφη βραδινή αγορά της πόλης.

7η ημέρα ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ
Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την περιοχή όπου ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους και τον τρόπο εκπαίδευσης τους. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε προαιρετικά και μια βόλτα πάνω στα υπέροχα ζώα μέσα από την διαμορφωμένη ζούγκλα  του camp . Αφήνοντας τους ελέφαντες θα αναχωρήσουμε και θα κάνουμε μια στάση σε μια φάρμα με ορχιδέες όπου θα δούμε διάφορα είδη του φυτού. Η συνέχεια ανήκει στον υπέροχο ναό Doi Suthep που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Το βουνό αυτό ανήκει στην υψηλότερη οροσειρά της χώρας του Doi Inthanon .  Ο ναός που θα επισκεφτούμε χαίρει απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων του βουδισμού και της παράδοσης της χώρας . Επίσης από το μπαλκόνι του μπορείτε να απολαύσετε την θέα ολόκληρης της μεγαλύτερης πόλης του Βορρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ - ΛΑΜΠΑΝΓΚ - ΤΑΚ
Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο Ρόδο του Βορρά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από το Λαμπάνγκ όπου θα επισκεφτούμε τον ναό Khae Don Tao, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς βιρμανικούς ναούς του 18ου αιώνα , συνεχίζοντας θα πάμε στο φράγμα Phumiphol και θα κάνουμε μια στάση για να απολαύσουμε αυτό το τεράστιο έργο και την εξαίρετη θέα της λίμνης από ψηλά. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Τακ , τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο .Προτείνουμε μια βόλτα δίπλα από το ποτάμι της πόλης .

9η ημέρα ΤΑΚ - ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για Μπανγκόκ περνώντας από την πόλη Λόπμπουρι όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, που μαρτυρούν στο παρελθόν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμέρ. Θα μείνουμε έκπληκτοι από την πόλη και τον αρχαιολογικό χώρο από τις μαιμούδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και που αποτελούν προστάτες των ναών .  Άφιξη στην Μπανγκόκ και μια μικρή γεύση από την πρωτεύουσα της Ταύλάνδης . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

10η ημέρα ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή Μισής Ημέρας στο Μεγάλο Παλάτι τον πιο σημαντικό ναό της Μπανγκόκ όπου θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα . Υπέροχες εικόνες από ένα από τα σημαντικότερους και πιο όμορφους ναούς την χώρας . Δυνατότητα για προαιρετική εκδρομή στον ναό  "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων To Wat Pho ήταν το πρώτο κέντρο δημόσιας παιδείας στη χώρα και πολλοί το θεωρούν το πρώτο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ταϊλάνδη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .  

11η ημέρα ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό . Αν έχουμε την πρωινή πτήση μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω σταθμού . Άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα . Αν έχουμε την βραδινή πτήση ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα και ψώνια στο κέντρο της πόλης . Άφιξη στην Αθήνα το πρωί της επόμενης ημέρας .


operator001

ΧάρτηςΠληροφορίες Χώρας


Πρωτεύουσα
(και μεγαλύτερη πόλη)
• Πληθυσμός
• Συντεταγμένες
Μπανγκόκ

5.658.953 (2005).[1]
13°44′N 100°30′E / 13.733, 100.5
Επίσημες γλώσσες Ταϊλανδική
Πολίτευμα Συνταγματική Μοναρχία/Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
Βασιλιάς
Πρωθυπουργός
Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέι
Αμπχισίτ Βετζάτζιβα

Ανεξαρτησία
βασίλειο Σουκοτάι
βασίλειο Αγιουθάια
Τάκσιν
Δυναστεία Χάκρι

• Ισχύον Σύνταγμα


από Αυτοκρατορία Χμερ
1238–1368
1350–1767
1767–7 Απριλίου 1782
7 Απριλίου 1782–σήμερα
19 Αυγούστου 2007

Έκταση
• Σύνολο
• % Νερό
Σύνορα
Ακτογραμμή

514.000 km2 (50η)
%0,4
4.863 χμ.
3.219 χμ.
Πληθυσμός
• Απογραφή 2000
• Πυκνότητα
• Εκτίμηση 2009

60.916.441 (20η)
128 κατ./km2 (82η)
65.905.410[2]1
Α.Ε.Π. (PPP)
• Ολικό (2008)
• Κατά κεφαλή

534,811 δις $[3] (24η)
7.975 $ (89η)
Α.Ε.Π. (Ονομαστικό)
• Ολικό (2008)
• Κατά κεφαλή

268,581 δις $ [3] (32η)
4.005 $[3] (90η)
ΔΑΑ (2006) 0,786 (81η) – μεσαία
Νόμισμα Μπαχτ (THB)

Ζώνη ώρας
Θερινή ώρα
(UTC +2)
(UTC +7)
Internet TLD .th

Κωδικός κλήσης

+66


Πηγη:Wikipedia

Τι πρεπει να ξερετε πριν την αναχωρηση?

Διαβατήρια – Διατυπώσεις – Αποσκευές
Βασική προυπόθεση είναι το διαβατήριό σας να έχει ισχύ έξι μήνες από την ημερομηνία εισόδου στην Ταυλάνδη. Οι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων δεν χρειάζονται βίζα. Κατά την είσοδό σας στη χώρα συμπληρώνετε δύο έντυπα, για το τελωνείο και το τμήμα αλλοδαπών. Τα αποκόμματα συρράπτονται στο διαβατήριό σας και οφείλετε να τα κρατήσετε μέχρι την αναχώρηση από τη χώρα. Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των αεροπορικών εταιριών, δικαιούστε βάρος αποσκευών 20 κιλών ανά άτομο και μία χειραποσκευή , ώστε να μην πληρώσετε για το υπέρβαρος.

Νόμισμα
Μπορείτε να ανταλλάξετε τα χρήματά σας σε τοπικό νόμισμα, στις τράπεζες ή στα εξουσιοδοτημένα ανταλλακτήρια (MONEY EXCHANGE), καθώς επίσης και στο ταμείο του ξενοδοχείου (CASHIER). Εχετε υπ’όψιν σας ότι τα ξενοδοχεία κρατούν προμήθεια. Δεν γίνονται δεκτά δολάρια των 50, 100 $ κοπής 1990 και 1993. Για μεγάλα χαρτονομίσματα (50,100 $) δίδεται καλύτερη τιμή συναλλάγματος. Η ισοτιμία των ξένων νομισμάτων σε σχέση με το Μπάτ είναι καθημερινά μεταβαλλόμενη (1 euro περίπου 47 Baht) . Πληροφορηθείτε τις ισοτιμίες φτάνοντας στη χώρα.

Ασφάλιση διαβατηρίων και χρημάτων
Μην έχετε συνεχώς τα διαβατήρια και τα χρήματα μαζί σας.Χρησιμοποιείτε άφοβα τις θυρίδες ασφαλείας που διαθέτουν δωρεάν , τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένετε. Κάποια ξενοδοχεία διαθέτουν θυρίδες στη ρεσεψιόν, ενώ άλλα στα δωμάτια. Προσοχή : Η απώλεια κλειδιού θυρίδας χρεώνεται ακριβά.

Υγεία - Φαγητό
Εμβόλια δεν χρειάζονται . Ασπιρίνες και ίσως κάτι για την διάρροια δεν θα βαρύνουν σημαντικά τις αποσκευές σας. Το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο, μπορείτε να προμηθευτείτε εμφιαλωμένο νερό στο ξενοδοχείο, στα σούπερ – μάρκετ και στους χώρους ξενάγησης. Το νερό που σερβίρεται στα εστιατόρια των ξενοδοχείων ή σε εστιατόρια που έχουν κλειστεί για τα γεύματα των γκρούπ είναι πόσιμο. Μην δοκιμάζετε φαγητά που μαγειρεύουν στο δρόμο, παρά μόνο φρούτα, τα οποία έχουν χοντρή φλούδα όπως μπανάνες, ραμπουτάν, μαγκοστίν κ.λ.π.

Κλίμα – Ενδυση
Υπάρχουν τρείς εποχές : Το καλοκαίρι είναι η εποχή των ξηρών μουσώνων (Μάρτιος – Μάιος) , το φθινόπωρο είναι η εποχή των υγρών μουσώνων με σύντομες τροπικές βροχές (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) και ο χειμώνας έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες – 22-24 βαθμοί Κελσίου (Οκτώβριος – Φεβρουάριος).
Συνιστώνται άνετα βαμβακερά ή λινά ρούχα, σε ανοιχτά κατά προτίμηση χρώματα. Για την επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι θα χρειαστείτε μακριά φούστα ή παντελόνι (όχι κολάν), μπλούζα ή πουκάμισο με μακρύ μανίκι.

Αγορές
Τα καταστήματα είναι ανοιχτά 10 .00 – 21.00 και τις Κυριακές. Στην Ταυλάνδη δεν θα ψωνίσετε ηλεκτρονικά. Μπορείτε να ψωνίσετε κυρίως τα παρακάτω :
Άδετη πέτρα (παραγωγή ρουμπινιών & ζαφειριού)
Μαργαριτάρια (καλλιεργημένα)
Κοσμήματα (ασήμι, χρυσό δεμένα με πέτρες)
Μεταξωτά (το μετάξι της Ταυλάνδης είναι σκληρό, κατάλληλο για κοστούμια και ταγιέρ). Υπάρχει σε δύο είδη, καθαρό και αναμιγμένο με πολυεστέρα.
Ρούχα επί παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε κοστούμι ή ταγιέρ, επιλέγοντας εσείς το ύφασμα και το σχέδιο (είναι έτοιμο σε μιάμιση ημέρα). Οι τιμές είναι ανάλογες με το ράφτη και το ύφασμα.
Μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα προσφορές για αυθεντικά Lacoste, Polo, Adidas, επώνυμα γυαλιά ηλίου κ.α.
Απομιμήσεις επώνυμων αθλητικών ειδών και ρολογιών, τσαντών , πορτοφολιών.
Χαλιά τοίχου με ανάγλυφες παραστάσεις (Μπούρμα), ξυλόγλυπτα, πίνακες σε ρυζόχαρτο.
Στα πολυκαταστήματα οι τιμές είναι καθορισμένες. Στους πάγκους απαιτείται πολύ μεγάλο παζάρι.

Θρησκεία
Το 92,5 % των κατοίκων είναι Βουδιστές και οι υπόλοιποι Μουσουλμάνοι. Υπάρχουν ελάχιστοι Χριστιανοί, Ινδουιστές, Κομφουκιστές κ.α. Χιλιάδες εντυπωσιακοί ναοί (wat = ναός) και παγώδες, καθώς και αγάλματα του Βούδα είναι διάσπαρτα σ’ όλη την χώρα. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τη θρησκεία με μεγάλο σεβασμό και το ίδιο αναμένουν και από τους ξένους επισκέπτες. Η είσοδος στους κυρίωςχώρους των ναών γίνεται χωρίς παπούτσια.

Μετακινήσεις
Προσοχή : Στην Ταυλάνδη οδηγούν στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Τα ταξί χωρίζονται σ’ αυτά με ταξίμετρο που αναγράφουν Taxi – meter και στα παραδοσιακά τρίκυκλα (τουκ – τουκ) τριών ατόμων, στα οποία παζαρεύετε την τιμή. Ακόμη υπάρχουν τα μεγαλύτερα (μέχρι οκτώ άτομα) στην υπόλοιπη χώρα. Εύκολη και γρήγορη μετακίνηση προσφέρει το υπερσύγχρονο εναέριο μετρό (αποπεράτωση 1999).

Επικοινωνίες
Υπάρχουν διεθνείς τηλεκάρτες. Μπορείτε επίσης, αν και δεν το συνιστούμε, να τηλεφωνείτε από τα ξενοδοχεία. Όταν κάνετε τηλεφωνήματα από τα ξενοδοχεία, εάν το τηλέφωνο χτυπήσει τρείς φορές, ακόμη και αν δεν μιλήσετε, το ξενοδοχείο χρεώνει τη λιγότερη χρέωση που προβλέπει. Εάν έχετε κινητό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αφού πρώτα ανοίξετε τον κωδικό της Ταυλάνδης πριν φύγετε από την Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μόνο την συσκευή σας και να βάλετε τοπική κάρτα ( a la carte )

Διασκέδαση

Στην Μπανγκόκ μπορείτε να βρείτε ό,τι κουζίνα θέλετε, στις μικρές πόλεις και την βόρεια Ταυλάνδη, η ποικιλία δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά πάντα υπάρχουν εστιατόρια τα οποία προσφέρουν διεθνή κουζίνα. Για την νυχτερινή σας έξοδο στην Μπανγκόκ προτείνουμε το μπαρ Spasso με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, το Sky Bar στο State Tower όπως επίσης το Planet Hollywood και το Hard Rock Cafe. Αν θέλετε πολυκοσμία, τότε η νυχτερινή αγορά Pat Pong είναι το ιδανικό μέρος. Στην βόρεια Ταυλάνδη οι τόνοι της διασκέδασης είναι πιο διακριτικοί, οι φολκλορικοί χοροί σε συνδυασμό με τοπική κουζίνα είναι οι νυχτερινοί σας σύντροφοι. Στο Πούκετ μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική μπύρα (Singa) σε συνδυασμό με αγώνες Thai – Boxing. Στην Πατάγια προτείνουμε τη Disco Palladium για την νυχτερινή σας διασκέδαση.

Ξενοδοχεία

ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ : Royal Ruengphae Hotel ή αντίστοιχο
ΠΡΑΕ : Maeyom Palace Hotel ή αντίστοιχο
ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ : Golden Pine Resort ή αντίστοιχο
TΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ : Empress Hotel Chiang Mai  ή αντίστοιχο
ΤAK : Vieng Tak Hotel  ή αντίστοιχο
ΜΠΑΝΓΚΟΚ : The Aetas Lumpini Hotel  ή αντίστοιχο

 

Πτήσεις


QR 210 ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΧΑ          1250 1750   
QR 830 ΝΤΟΧΑ ΜΠΑΝΓΚΟΚ  2040 0655  
QR 831 ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΤΟΧΑ  0835 1135
QR 211 ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ          1315 1725  
                             ή
QR 837 ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΤΟΧΑ  0140 0440
QR 209 ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ          0715 1120   

MS 750  ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟ          1930 2030   
MS 960  ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ  2340 1350+1
MS 961  ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΚΑΙΡΟ   0110 0520   
MS 747  ΚΑΙΡΟ ΑΘΗΝΑ          0930 1230


Τιμές - ΠαροχέςΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 1290€

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 290€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways ή με την Egypt Air ή με την Etihad Airways
 • 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Πρωινό καθημερινά
 • 7 Γεύματα / Δείπνα  
 • Μεταφορές / ξεναγήσεις όπως το αναλυτικό πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 390 €
 • Φιλοδωρήματα 45 €
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

 

 

υπάρχει δυνατότητα  παράτασης διαμονής  
2 ακόμα νύχτες στην Μπανγκόκ με 140 euro ανά άτομο  
αλλά και σε όποιο άλλο προορισμό της χώρας (ΠΟΥΚΕΤ , ΣΑΜΟΥΙ, ΚΡΑΜΠΙ , ΠΑΤΑΓΙΑ, ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ)
για διακοπές με χρέωση ανάλογη του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
*Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.
ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 100 € ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΗΜΕΡΕΣ – 9 ΝΥΧΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΗΜΕΡΕΣ – 9 ΝΥΧΤΕΣ .
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, 1,3. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ & BUSINESS CLASS:Υπαρχει δυνατοτητα κρατησης εσωτερικων αεροπορικων εισιτήριων μετ’ επιστροφής με Aegean η Ολυμπιακη για αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, καβάλα, Μυτιλήνη, ρόδο, Θεσσαλονίκη καθως και διακεκριμενης (business) θεσης για τις μακρινες πτησεις. Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες επικοινωνηστε με το τμημα πωλησεων.

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας
Αγαπητοί ταξιδιώτες.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές μας σε ταξίδια ή για υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα κεντρικά γραφεία της Cel Tours στην Αθήνα
Ομήρου & Σόλωνος 45, 4ος όροφος, 106 72 Κολωνάκι

Tηλ.: (+30)2103647843, (+30)2103632480, (+30)2103629082, (+30)2103611007, (+30)2103642861 FAX:(+30)2103610924

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 18:00
ή μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα επικοινωνίας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Όνομα (*)
Πληκτρολογήστε το όνομά σας
Επώνυμο (*)
Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας
Περιοχή (*)
Invalid Input
Διεύθυνση
Invalid Input
Τ.Κ.
Πληκρολογήστε τον σωστό πενταψήφιο ταχ. κώδικα
Τηλέφωνο
Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας
Κινητό
Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο
ΦΑΞ
Πληκτρολογήστε το FAX σας
Email (*)
Πληκτρολογήστε το email σας
Ενήλικοι (*)
Invalid Input
Ανήλικοι
Invalid Input
Ημερομηνία Άφιξης (*)
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ημερομηνία Αναχώρησης (*)
Επιλέξτε ημερομηνία άφιξης
Μήνυμα
Invalid Input
Επιθυμώ να με ενημερώνετε για τα προγράμματα σας
Invalid Input